Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Kifid opent online klachtenloket

Geplaatst op 08 jul 2015 , bijgewerkt 08 jul 2015, 09:48

Consumenten met klachten over financiële dienstverleners kunnen nu ook terecht bij het online loket van het Kifid.

Klachten en bijbehorende documenten kunnen online gemakkelijker worden verstuurd en komen sneller terecht bij der juiste persoon, zo belooft het financiële klachteninstituut. Consumenten kunnen via hun persoonlijke account de afhandeling van hun klacht op de website van MijnKifid volgen. Vanaf het najaar kunnen ook financiële dienstverleners via de site de tegen hen lopende klachten bijhouden.

Op termijn wil het Kifid alle bezwaren online afhandelen.

Meer informatie
MijnKifid

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.