Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Tijdelijke stop op inschrijving Collectieve Inkoop Schilderwerk

Geplaatst op 06 aug 2015 , bijgewerkt 06 aug 2015, 22:00

Huiseigenaren kunnen zich voorlopig niet inschrijven voor de Collectieve Inkoop Schilderwerk van Vereniging Eigen Huis. De capaciteit van beschikbare schilders is onvoldoende om het onverwacht grote aantal opdrachten uit te voeren.

De  belangstelling van huiseigenaren is aanzienlijk groter dan verwacht, hierdoor lopen de wachttijden helaas op.

In de komende maanden zal Vereniging Eigen Huis de bevestigde schilderopdrachten correct uitvoeren. Daarvoor wordt onder meer het netwerk van aangesloten schilders uitgebreid. De vereniging heeft er alle vertrouwen in dat alle opdrachten nog dit jaar worden geschilderd.

Vereniging Eigen huis organiseert de Collectieve Inkoop Schilderwerk sinds april 2015. Huishoudens kunnen het buitenschilderwerk via de vereniging tegen een scherpe prijs en met garantie uitbesteden aan geselecteerde schilders.

Meer informatie over de Collectieve Inkoop Schilderwerk.

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.