Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Tijdelijke stop op inschrijving Collectieve Inkoop Schilderwerk

Geplaatst op 06 aug 2015 , bijgewerkt 06 aug 2015, 22:00

Huiseigenaren kunnen zich voorlopig niet inschrijven voor de Collectieve Inkoop Schilderwerk van Vereniging Eigen Huis. De capaciteit van beschikbare schilders is onvoldoende om het onverwacht grote aantal opdrachten uit te voeren.

De  belangstelling van huiseigenaren is aanzienlijk groter dan verwacht, hierdoor lopen de wachttijden helaas op.

In de komende maanden zal Vereniging Eigen Huis de bevestigde schilderopdrachten correct uitvoeren. Daarvoor wordt onder meer het netwerk van aangesloten schilders uitgebreid. De vereniging heeft er alle vertrouwen in dat alle opdrachten nog dit jaar worden geschilderd.

Vereniging Eigen huis organiseert de Collectieve Inkoop Schilderwerk sinds april 2015. Huishoudens kunnen het buitenschilderwerk via de vereniging tegen een scherpe prijs en met garantie uitbesteden aan geselecteerde schilders.

Meer informatie over de Collectieve Inkoop Schilderwerk.

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers