Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Eerste Kamer akkoord met Belastingplan

Geplaatst op 23 dec 2015 , bijgewerkt 23 dec 2015, 09:53

De Eerste Kamer stemde dinsdagavond in met het Belastingplan van het kabinet. Dit betekent onder meer dat de geplande lastenverlichting van € 5 miljard doorgaat.

Of de Senaat akkoord zou gaan met het Belastingplan, was lange tijd onzeker. De coalitie van VVD en PvdA moest steun zoeken bij de oppositie, aangezien zij in de Eerste Kamer geen meerderheid heeft. Na lang onderhandelen kon met de steun van D66 en het CDA de laatste horde worden genomen.

Bekijk welke fiscale veranderingen u in 2016 kunt verwachten

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media
Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten. Bekijk het overzichtkeyboard_arrow_right

Pers

Pers
Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact perskeyboard_arrow_right
Sta ook sterker met ruim 760.000 leden.