Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Eerste Kamer akkoord met Belastingplan

Geplaatst op 23 dec 2015 , bijgewerkt 23 dec 2015, 09:53

De Eerste Kamer stemde dinsdagavond in met het Belastingplan van het kabinet. Dit betekent onder meer dat de geplande lastenverlichting van € 5 miljard doorgaat.

Of de Senaat akkoord zou gaan met het Belastingplan, was lange tijd onzeker. De coalitie van VVD en PvdA moest steun zoeken bij de oppositie, aangezien zij in de Eerste Kamer geen meerderheid heeft. Na lang onderhandelen kon met de steun van D66 en het CDA de laatste horde worden genomen.

Bekijk welke fiscale veranderingen u in 2016 kunt verwachten

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Zo'n 150.000 huiseigenaren in Groningen hebben schade aan hun huis als gevolg van de gaswinning. Wij laten ze niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.