Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

NAM houdt gaswinning gelijk

Geplaatst op 19 apr 2016 , bijgewerkt 19 apr 2016, 16:45

De Nederlandse Aardolie Maatschappij wil komend jaar 27 miljard kuub gas uit de grond halen. Dat is dezelfde hoeveelheid als dit jaar. 

‘Voor mij en mijn collega’s is het duidelijk dat de aardbevingen diep ingrijpen in de levens van Groningers. Om de rust in Groningen te bewaren, zetten we de komende periode in op handhaving van het huidige productieniveau,’ zegt Gerald Schotman, directeur van de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM). 

Dinsdag publiceerde de NAM haar voorstel voor toekomstige gaswinning uit het Groningse Gasveld. Overheden, experts en bewoners mogen nu op het voorstel reageren. Minister Henk Kamp van Economische Zaken besluit uiterlijk 1 oktober hoeveel gas uit de grond mag worden gehaald. 

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten. Bekijk het overzicht

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers