Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Kamp opent meldpunt mijnbouwschade

Kamp opent meldpunt mijnbouwschade

Geplaatst op 24 jun 2016 , bijgewerkt 24 jun 2016, 14:56

Huishoudens die schade zeggen te hebben aan hun huis door de winning van gas, olie of zout kunnen zich vanaf begin volgend jaar melden bij een landelijk loket voor mijnbouwschade. Dat maakte minister Kamp van Economische Zaken donderdag bekend. 

Een dergelijk meldpunt bestond al in Groningen. Met het aangekondigde landelijke meldpunt gaat minister Kamp verder dan de Tweede Kamer van hem verlangde. De Kamer wilde alleen een apart meldpunt voor Friesland. 

Bij het loket worden huiseigenaren doorverwezen naar de instanties waar de schade kan worden verhaald. Een casemanager moet zorgen dat de klacht op de juiste manier wordt afgehandeld en dat huiseigenaren niet van het kastje naar de muur worden gestuurd. 

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.
Sta ook sterker met bijna 750.000 leden