Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

VEH: 2 dagen bedenktijd bij kopen van keuken

Geplaatst op 24 feb 2017 , bijgewerkt 24 feb 2017, 11:40

Kopers van keukens moeten betere consumentenvoorwaarden krijgen, vindt Vereniging Eigen Huis.

Verkopers zetten klanten vaak onder grote druk om een handtekening te zetten. Als de koper thuisgekomen daar spijt van krijgt, zijn de annuleringskosten van 30 % buitensporig hoog.

Vereniging Eigen Huis wil een branche brede bedenktijd van twee dagen waarbinnen de koop kosteloos kan worden teruggedraaid. Onlangs introduceerde marktleider Mandemakers als enige een dergelijke regeling.

Meer informatie

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiĆ«le gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.