Blogs van onze experts

Vereniging Eigen Huis is er voor iedereen die een huis heeft of van plan is een huis te kopen. Lees de adviezen en tips van onze experts en andere collega's over alles wat er speelt op de huizenmarkt.

Bekijk ook ons nieuwsoverzicht of blader online door Eigen Huis Magazine.

700.648 leden bedankt!

Geplaatst op 01 mei 2013 , bijgewerkt 01 mei 2013, 13:45

Vereniging Eigen Huis heeft momenteel 700.648 leden. Daar zijn we blij mee. We hebben ze hard nodig. Leden Voor Vereniging Eigen Huis als d...

Vereniging Eigen Huis heeft momenteel 700.648 leden. Daar zijn we blij mee. We hebben ze hard nodig.

Leden

Voor Vereniging Eigen Huis als dé consumentenorganisatie voor (toekomstige) eigenwoningbezitters is een groot ledenaantal ontzettend belangrijk. Samen staan we sterk, om een oude slogan uit de kast te halen. En hoe meer leden we hebben, hoe sterker we staan.

Eigen huis

Traditioneel worden veel mensen lid van Vereniging Eigen Huis bij de aankoop van hun eerste eigen huis. Het is duidelijk dat we de laatste jaren steeds minder huizenkopers hebben kunnen helpen. Maar gelukkig slagen we erin ook zittende huiseigenaren, zónder koop- of verkoopplannen, op tal van manieren bij te staan en hun belangen te behartigen. Bijvoorbeeld door te blijven vechten voor een verbod op de overwinsten die banken maken op hypotheken. Of door woningbezitters aan een gunstiger energiecontract te helpen via de Collectieve Inkoop Energie. Bij dat laatste maken we dankbaar gebruik van onze gezamenlijke inkoopkracht, die we op haar beurt - u raadt het al - ontlenen aan een groot ledenaantal.

Bedankt!

Gezien de kwakkelende woningmarkt zijn we natuurlijk des te blijer met een netto ledengroei van 9.853 in het afgelopen verenigingsjaar. Vandaag, 1 mei 2013, begint het 40e jaar van ons bestaan. En evenals in ons oprichtingsjaar 1974 vinden we het erg belangrijk dat u als huiseigenaar weet: Vereniging Eigen Huis staat aan mijn kant! Of het nu gaat om het opkomen voor uw belangen in Den Haag of om het bieden van tegenwicht aan professionele dienstverleners en machtige marktpartijen. Omgekeerd kunnen wij ons werk slechts met succes doen doordat honderdduizenden leden ons daarin steunen via hun lidmaatschap. Hiervoor ben ik onze 700.648 leden dan ook enorm dankbaar!

Volg Rob Mulder ook op twitter: @rob_mulder