Persberichten Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis staat journalisten en andere vertegenwoordigers van de pers graag te woord.
De afdeling perszaken is bereikbaar op telefoonnummer (033) 450 76 88 (ook buiten kantoortijden) of per e-mail: pers@eigenhuis.nl 

Onze persvoorlichters zijn:

Hans André de la Porte
Manon van Essen

Overzicht recente persberichten 

 

Snel inzicht in woonomgeving met Woonzekerscans (2)

Geplaatst op 02 dec 2009 , bijgewerkt 02 dec 2009, 23:00

Potentiële kopers willen zoveel mogelijk weten over hun nieuwe woonomgeving. Daarom biedt Vereniging Eigen Huis sinds 1 december de mogelijkheid om ...

Potentiële kopers willen zoveel mogelijk weten over hun nieuwe woonomgeving. Daarom biedt Vereniging Eigen Huis sinds 1 december de mogelijkheid om snel, binnen 24 tot 48 uur, een helder overzicht van alle relevante omgevingsfactoren te krijgen: de Woonzekerscans.

Woonzekerscans: wat doen ze?

De Omgevingsscan geeft een overzicht van alle voorzieningen binnen een straal van 400 meter van de woning. De Planscan geeft informatie over nieuwe bestemmings- en ruimtelijke plannen van Rijk en gemeente, aangevuld met een overzicht van alle Rijksmonumenten, archeologische waarden en stadsgezichten die eventueel voor een woning van belang kunnen zijn.

In de Kadasterscan staan de actuele kadastrale gegevens en de erfdienstbaarheden, zoals recht van overpad. De Milieuscan ten slotte biedt informatie over potentiële bodemverontreiniging, geluidsoverlast door verkeer en overlast door bedrijven.

Bron: Vereniging Eigen Huis

Sta ook sterker met bijna 750.000 leden