Persberichten Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis staat journalisten en andere vertegenwoordigers van de pers graag te woord.
De afdeling perszaken is bereikbaar op telefoonnummer (033) 450 76 88 (ook buiten kantoortijden) of per e-mail: pers@eigenhuis.nl 

Onze persvoorlichters zijn:

Hans André de la Porte
Manon van Essen

Overzicht recente persberichten 

 

Online seminar over eerste huis kopen op 14 april

Geplaatst op 04 apr 2014 , bijgewerkt 04 apr 2014, 12:44

Online seminar over eerste huis kopen op 14 april Op maandagavond 14 april geven specialisten van Vereniging Eigen Huis in een online seminar ant...

Online seminar over eerste huis kopen op 14 april

Op maandagavond 14 april geven specialisten van Vereniging Eigen Huis in een online seminar antwoord op vragen die mensen hebben over het kopen van hun eerste eigen huis.

De belangstelling voor het kopen van een eigen huis zit flink in de lift. De afgelopen maanden krijgt Vereniging Eigen Huis steeds meer vragen van mensen die hun eerste eigen huis willen kopen. Veel vragen gaan over het onderhandelen over de koopprijs, over de rol van de makelaar, gebreken en bouwkundige keuringen, verschillen in hypotheken, regels voor hypotheekrenteaftrek en wanneer een koopovereenkomst definitief is.

De informatieve sessie op internet begint om 20:00 uur en is gratis voor zowel leden als niet-leden van de vereniging. Vanaf 15 april is het programma terug te zien. Aanmelden en terugkijken kan op www.eigenhuis.nl/seminar.

Sta ook sterker met ruim 750.000 leden. Word lid