DSC_7104-hero

Alles in 1

Regel één contract voor internet, tv en bellen

Door internet, tv en bellen te bundelen kun je flink besparen. En, wel zo overzichtelijk, je hebt één contract bij één provider. Met onze Alles in 1-vergelijker vind je snel de beste deal.

Wat is de Alles in 1-vergelijker?

Met onze Alles in 1-vergelijker ontdek je snel en makkelijk welke providers op jouw adres internet, tv en bellen aanbieden. Je kunt ook kiezen voor alleen internet, internet en tv, of internet en bellen. Vul je gegevens in en vergelijk onder andere op provider, type aansluiting en snelheid. De prijzen die worden getoond zijn inclusief eenmalige kosten en eventuele kortingen. Heb je een pakket gekozen, dan is je nieuwe contract zo geregeld.  

Voor de Alles in 1-vergelijker werken we samen met Internetten.nl. Zij brengen dagelijks de meest actuele prijzen in kaart en screenen de aanbieders zorgvuldig.

Alles in 1 vergelijken: zo werkt het

Vereniging Eigen Huis

1  Gegevens invullen

Vereniging Eigen Huis

2  Vergelijken

Vereniging Eigen Huis

3  Contract afsluiten

Tips

 1. Bekijk welk type aansluiting op je (nieuwe) adres mogelijk is. DSL, kabel of glasvezel?
 2. Onderzoek welke internetsnelheid het beste past bij je internetgebruik. 
 3. Heb je al een contract bij een provider? Controleer dan de looptijd van je contract. Een verhuizing is geen reden het contract te ontbinden; je moet het meenemen naar je nieuwe adres, tenzij je provider hier niet levert of je meer moet gaan betalen.
 4. Wissel je van provider, regel dit dan op tijd. Een aansluiting regelen duurt zo'n 4 tot 6 weken. 
 5. Bedenk of je je huidige telefoonnummer wilt meenemen.
 6. Nadat je een bevestiging hebt ontvangen van je nieuwe provider heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je de overeenkomst zonder opgaaf van redenen ontbinden.

Waarom de Alles in 1-vergelijker?

Snel en eenvoudig een nieuw contract
Inzicht in de providers op jouw adres
Altijd actuele prijzen en aanbiedingen
De providers zijn zorgvuldig geselecteerd

Veelgestelde vragen

Wie kan gebruikmaken van de Alles in 1-vergelijker?

Iedereen kan via de Alles in 1-vergelijker een contract afsluiten voor internet, tv en bellen. Ben je nog geen lid van Vereniging Eigen Huis, dan krijg je bij het afsluiten van een contract een jaar gratis lidmaatschap. Je krijgt bericht als het gratis jaar afloopt.

Heb je eerder gebruikgemaakt van een gratis lidmaatschap? Dan word je bij het afsluiten van een contract automatisch betalend lid. Het lidmaatschap kost € 28,80 per jaar (€ 60,80 voor VvE's).

Hoe worden de providers in de Alles in 1-vergelijker geselecteerd?

De providers in de vergelijker worden zorgvuldig geselecteerd door onze onafhankelijke samenwerkingspartner Internetten.nl. Zij brengen dagelijks de meest actuele prijzen in kaart.

Internetten.nl selecteert de providers bijvoorbeeld op beschikbaarheid van een postcodecheck. Hiermee zie je of de provider levert op jouw adres.

Daarnaast is het contract dat de consument met de provider gaat afsluiten erg belangrijk, zodat wijzigingen in de pakketsamenstelling op de juiste manier verwerkt kunnen worden.

Zijn de prijzen in de Alles in 1-vergelijker all-in?
De prijzen die je in de Alles in 1-vergelijker ziet zijn de maandelijkse kosten bij een eenjarig contract, inclusief btw, eventuele aansluitkosten en korting. De voordeligste deals staan bovenaan. Onder 'prijsdetails' vind je alle kosten terug. 
Welke internetsnelheid moet ik kiezen?

De snelheid van internet wordt uitgedrukt in Mbit/s. 

 • 20 Mbit/s: volstaat bij beperkt internetgebruik; je hebt maar een computer of tablet en je gebruikt deze om e-mails te versturen en te surfen. 
 • 20-50 Mbit/s: voor de gemiddelde gebruiker; je hebt meerdere computers in gebruik en je streamt bijvoorbeeld muziek of films.
 • > 50 Mbit/s: voor de zware internetgebruiker; meerdere mensen in huis internetten tegelijk, kijken online tv of gamen online. 

Afhankelijk van waar je woont, kan de aangeboden pakketsnelheid afwijken van de werkelijke snelheid. Over het algemeen geldt:

 • DSL: hoe verder je van de wijkcentrale af woont, hoe lager de snelheid
 • Kabel: de werkelijke snelheid wijkt maximaal 10% af van de pakketsnelheid 
 • Glasvezel: de up- en downloadsnelheid zijn gelijk. De pakketsnelheid is wat je krijgt.
Kan ik een nieuw contract afsluiten bij een verhuizing?

Een verhuizing is geen reden om je contract bij een provider te ontbinden. Controleer daarom eerst de looptijd van je huidige contract.

Een lopend contract moet je meenemen naar je nieuwe adres, tenzij je provider niet levert op dit adres of je meer moet gaan betalen. Neem je het contract mee naar je nieuwe adres, meld dit dan bij je provider. 

De meeste contracten lopen een jaar. Hierna heb je een maand opzegtermijn en kun je alsnog een contract naar keuze afsluiten via de Alles in 1-vergelijker. Nadat je een bevestiging van je provider hebt ontvangen, duurt het regelen van je aansluiting gemiddeld 4 tot 6 weken.

Heb ik bedenktijd na het afsluiten van een contract?
Je hebt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen bij het afsluiten van een contract via internet. In deze periode mag je de overeenkomst zonder opgaaf van redenen ontbinden. De bedenktijd gaat in wanneer je de bevestiging van de provider ontvangt.
Wat is combinatievoordeel?
Verschillende providers bieden combinatievoordeel aan als je extra diensten afneemt. Je krijgt bijvoorbeeld een extra zenderpakket wanneer je een mobiel abonnement combineert met internet en tv.
Waar kan ik terecht met vragen over Alles in 1?

Bij vragen over facturatie, technische zaken en je aansluiting kun je terecht bij je provider.

Heb je hulp nodig bij het vergelijken of overstappen, dan kun je bellen met Internetten.nl via 050 799 9907.

Voor alle andere vragen kun je bij ons terecht. Stuur een e-mail naar allesin1.eigenhuis@internetten.nl of bel ons op 033 450 77 50. We zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 21.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur.

Samenwerking met Internetten.nl

internetten.nl logo

Vereniging Eigen Huis werkt voor de Alles in 1-vergelijker samen met Internetten.nl. Zij brengen dagelijks de verschillende pakketten in kaart en screenen de aanbieders. Pas wanneer je het contract van je nieuwe provider hebt, ontvangen wij een geringe vergoeding. Deze is voor iedere provider gelijk. 

Internetten.nl is een onderdeel van Bencom Group. Hieronder valt ook Gaslicht.com. Met Gaslicht.com bieden wij de mogelijkheid eenvoudig energiecontracten te vergelijken