Het kopen van een appartement werkt anders dan het kopen van een eengezinswoning: u krijgt met andere documenten te maken, zoals de splitsingsakte, en u wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE). Ontdek wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een appartement.

Een appartement kopen

Een appartement kopen
Van de splitsingsakte tot het VvE-lidmaatschap: wat komt er kijken bij het kopen een appartement? Naar appartement kopenkeyboard_arrow_right

Vereniging van Eigenaars

Vereniging van Eigenaars
Wie een appartement koopt, is automatisch en verplicht lid van een Vereniging van Eigenaars. Wat houdt dit in? Naar Vereniging van Eigenaars keyboard_arrow_right

VvE-lidmaatschap

VvE-lidmaatschap
Ook een Vereniging van Eigenaars (VvE) kan lid worden van Vereniging Eigen Huis, voor maar € 58 per jaar. Aanmelden als VvEkeyboard_arrow_right

Diensten

Diensten
Vereniging Eigen Huis biedt diverse diensten voor VvE’s aan. Bekijk onze dienstenkeyboard_arrow_right

Ontdek welke diensten wij hebben voor VvE's

Ook een Vereniging van Eigenaars (VvE) kan lid worden van Vereniging Eigen Huis. Hoe werkt het?

AVG voor de VvE

Sinds mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wat betekent dit voor Verenigingen van Eigenaars?

56 vragen over VvE’s

Mag mijn VvE huisdieren verbieden? Moet ik meebetalen aan het vervangen van de kozijnen? Check de antwoorden op deze en andere VvE-vragen uit Eigen Huis Magazine.

Energiesubsidies

Huiseigenaren en VVE' s die energiebesparende maatregelen treffen, kunnen hiervoor subsidie krijgen van de overheid. Kijk voor welke subsidies en leningen u in aanmerking komt.

Save The Date | Bijeenkomst voor VvE’s

Meer informatie over verduurzaming en financiering voor VvE’s? Reserveer dan alvast dinsdag 6 november van 1300-1700 uur in uw agenda.
logoWebsitevhjaar

Wij zijn genomineerd voor website van het jaar 2018. Stem ook!

Stem nu!
Sta ook sterker met ruim 750.000 leden.