Opleveringskeuring algemene ruimte

Een ervaren bouwkundige controleert de gemeenschappelijke ruimtes van uw appartementencomplex op opleveringsgebreken. Zo weet u waar u aan toe bent en voorkomt u dat u later zelf moet opdraaien voor reparatiekosten. Als grootste consumentenorganisatie op het gebied van wonen garanderen wij de kwaliteit van de bouwkundigen. U staat sterker bij eventuele geschillen. 

Eigen Huis opleveringskeuring

Voordelen van de Opleveringskeuring  

  • Een bouwkundige voert een inspectie uit in uw bijzijn
  • U behoedt uw VvE voor onvoorziene (reparatie)kosten
  • Direct een overzicht van gevonden bouwkundige gebreken
  • U boekt al een Opleveringskeuring algemene ruimte vanaf € 223 

Keuring aanvragen

  • Van de projectontwikkelaar/bouwer ontvangt de Vereniging van Eigenaren een uitnodiging voor de oplevering van de gemeenschappelijke delen van het appartementencomplex. 
  • Bel (033) 450 77 50 om een Opleveringskeuring algemene ruimte af te spreken.
  • Per e-mail ontvangt u een afspraakbevestiging.
  • U betaalt de keuring eenvoudig via een eenmalige incasso die u bij de bouwkundige tekent aan het eind van de keuring. 

Hoe werkt de keuring?

Een bouwkundige loopt samen met een vertegenwoordiging van de VvE en de projectontwikkelaar/bouwer door de algemene gedeelten van het appartementencomplex en inspecteert visueel op gebreken. Op die manier kan de bouwkundige zijn bevindingen meteen toelichten. Na de keuring ontvangt u een keuringsrapport per e-mail. Mochten er problemen ontstaan dan staat u sterker tegenover de aannemer. 

Annuleren of wijzigen?

Kan de keuring niet doorgaan of wilt u iets wijzigen? Geef dit dan zo snel mogelijk door op (033) 450 77 50. Annuleren is kosteloos tot 24 uur voor de keuring. Daarna worden de volledige kosten in rekening gebracht. 

Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V. 

Wanneer u een keuring boekt, leidt Vereniging Eigen Huis uw boeking door naar Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V. (een 100% dochter van Vereniging Eigen Huis). Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V. brengt door bemiddeling een keuringsopdracht tot stand tussen u en één van de bij haar aangesloten zelfstandig bouwkundigen. U verstrekt de zelfstandig bouwkundige dus de opdracht om de keuring voor u uit te voeren. Het netwerk van Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V. wordt gevormd door zelfstandig bouwkundigen die persoonlijk gecertificeerd zijn. Zij staan garant voor het leveren van kwaliteit. 

Algemene voorwaarden bouwtechnische dienstverlening

Sta ook sterker met bijna 750.000 leden