Gaat u een huis bouwen of hebt u verbouw-, tuin- en interieurplannen? Dan is een bezoek aan de Beurs Eigen Huis een echte aanrader. Laat u inspireren en adviseren door experts tijdens de grootste bouw- en verbouwbeurs van Nederland.

Als bezoeker van de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht krijgt u in korte tijd een totaaloverzicht van specialisten en merken voor het bouwen, verbouwen en inrichten van uw woning die u helpen om uw droomhuis te realiseren. 

U kunt op ons bouwen

Ook Vereniging Eigen Huis is vrijdag 21 tot en met zondag 23 september aanwezig op de beurs. Kom naar de lezingen en stel uw vragen in de Eigen Huis stand. Zo komt uw droomhuis stap voor stap dichterbij. 

Elke dag lezingen

Onze bouwkundige en juridische specialisten geven dagelijks presentaties op het sprekersplatform over super energiezuinig wonen, juridische aandachtspunten als u gaat bouwen en de weg in subsidieland. 

Met ledenkorting naar de beurs

Speciaal voor u als lid van Vereniging Eigen Huis kunt u met € 7,50 korting naar de beurs op 21, 22 of 23 september. Dit bedrag is exclusief € 1,75 transactiekosten (per transactie, niet per toegangskaart). Houd onze nieuwsbrief en het Eigen Huis Magazine in de gaten voor de kortingscode. Ga naar de inschrijfpagina van de (ver)bouwbeurs voor meer informatie en bestel uw toegangskaarten. Vergeet niet de kortingscode in te vullen. 

Bestel tickets

Sta ook sterker met ruim 750.000 leden. Word lid