Ontmoet onze experts op de beurs

Gaat u een huis bouwen of hebt u verbouw-, tuin- en interieurplannen? Dan is een bezoek aan de Beurs Eigen Huis een echte aanrader. Laat u inspireren en adviseren door experts in het tweede weekend van maart tijdens de grootste bouw- en verbouwbeurs van Nederland.

Als bezoeker van de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht krijgt u in korte tijd een totaaloverzicht van specialisten en merken voor het bouwen, verbouwen en inrichten van uw woning die u helpen om uw droomhuis te realiseren. 

U kunt op ons bouwen

Ook Vereniging Eigen Huis is vrijdag 9 tot en met zondag 11 maart aanwezig op de beurs. Kom naar de lezingen en stel uw vragen in de Eigen Huis stand B3.01. Zo komt uw droomhuis stap voor stap dichterbij. 

Elke dag drie lezingen

Onze financiële, fiscale, bouwkundige en juridische specialisten geven dagelijks drie presentaties op het sprekersplatform over super energiezuinig wonen, juridische aandachtspunten als u gaat bouwen en de weg in subsidieland. 

Met ledenkorting naar de beurs

Speciaal voor u als lid van Vereniging Eigen Huis kunt u met € 7,50 korting naar de beurs op 9, 10 of 11 maart. Dit bedrag is exclusief € 1,75 transactiekosten (per transactie, niet per toegangskaart). Ga naar de inschrijfpagina van de (ver)bouwbeurs voor meer informatie en bestel uw toegangskaarten met de kortingscode VEH1803.

Inschrijven

Sta ook sterker met bijna 750.000 leden. Word lid