Feenstra Cv-ketels, onderhoud en ventilatie

Als lid van Vereniging Eigen Huis heeft u voordeel bij Feenstra. Op een Cv-ketel, ketelonderhoud en ventilatieonderhoud.

Feenstra 70 jaar

Deskundig en een eerlijke prijs

Feenstra is al 70 jaar een betrouwbare partij voor Cv-ketels, ketelonderhoud en ventilatieonderhoud. Feenstra is deskundig en biedt een eerlijke prijs. En met ruim 800 monteurs door heel Nederland wordt je bij storing of reparatie snel geholpen.

Cv-ketels

Als u toe bent aan een nieuwe Cv-ketel, wilt u een betrouwbaar apparaat dat past bij uw verbruik en scherp geprijsd is. Feenstra helpt u de juiste keuze voor uw situatie te maken en zorgt voor de installatie.

Advies Cv-ketel

Cv-ketel onderhoud

Door uw Cv-ketel regelmatig te onderhouden voorkomt u storingen, werkt de ketel zuiniger en gaat hij langer mee. Met een onderhoudsabonnement van Feenstra vergeet u nooit meer een onderhoudsbeurt en bent u verzekerd van storingsservice als uw ketel er onverhoopt mee stopt. Een eenmalige keuring behoort ook tot de mogelijkheden.

Keuring en onderhoud

Ventilatie onderhoud

Goed ventileren is essentieel voor een gezonde leefomgeving in huis. Heeft u een ventilatiesysteem in huis? Dan is het belangrijk dit regelmatig te laten reinigen en onderhouden. Bij Feenstra kunt u kiezen voor een eenmalige reiniging of een serviceabonnement voor uw ventilatiesysteem.

Reinigen en onderhoud

Hulp bij storing

Met de tool Eerste hulp bij storing van Feenstra kunt u zelf storingen oplossen. De tool geeft oplossingen en uitleg over fouten en foutcodes.

Storingen oplossen
Sta ook sterker met bijna 750.000 leden. Word lid