Feenstra

Feenstra logo

Onderhoud ventilatiesysteem

Uw ventilatiesysteem onderhouden bij Feenstra? Leden van Vereniging Eigen Huis krijgen standaard 10 % korting op een onderhoudscontract voor het ventilatiesysteem. Bij eenmalig onderhoud ontvangt u € 10 of € 17,50 korting, afhankelijk van het systeem. Op een nieuwe ventilatiebox krijgt u € 20 korting.

Meer informatie

Onderhoud cv-ketel

Er zijn 6 redenen waarom regelmatig cv-ketel onderhoud belangrijk is: 

 • Langere levensduur: Met het verlengen van de levensduur stelt u de aanschaf van een nieuwe verwarmingsketel uit.
 • Veiligheid: In een ketel komen elektriciteit, gas en water samen. Door reguliere inspecties wordt de brandveiligheid verhoogd.
 • Voorkomt storingen: Kleine problemen aan een hr-ketel worden opgelost. Zo voorkomt u dat uw cv-ketel op een ongunstig moment uitvalt.
 • Voorkomt dure reparatiekosten: Cv-ketel onderdelen gaan langer mee bij goed onderhoud, dit scheelt aanzienlijk in de kosten.
 • Energiezuinig: U bespaart op uw stookkosten, want een onderhouden ketel is energiezuiniger. Dit scheelt wel tot 10 % op uw energierekening.
 • Milieuvriendelijk: Door verminderde CO2 uitstoot en betere verbranding van gas is een goed onderhouden cv-ketel beter voor het milieu.

U kunt bij Feenstra kiezen uit twee onderhoudscontracten voor uw cv-ketel: het Service en Onderhoud abonnement of het WarmteGarantie abonnement. Leden van Vereniging Eigen Huis krijgen standaard 10 % korting op de abonnementskosten.

Een onderhoudscontract afsluiten voor uw warmtepomp, warmteboiler, zonneboiler of luchtverwarming is ook mogelijk met 10 % ledenkorting.

Meer informatie

Eenmalig ketelonderhoud + inspectie op veiligheid

Wilt u inzicht in de huidige staat van uw ketel, maar niet direct een abonnement afsluiten? Dan is de eenmalige Ketelcheck+ van Feenstra iets voor u. De Feenstra-monteur kijkt uw cv-ketel na en geeft het toestel meteen een kleine onderhoudsbeurt. 

Leden van Vereniging Eigen Huis ontvangen € 10 korting op de Ketelcheck+ en betalen slechts € 89. 

De volgende werkzaamheden worden tijdens de eenmalige ketelcheck uitgevoerd:

 • Controle werking van de cv-ketel
 • Veiligheidsinspectie of het toestel volgens de huidige normen is aangesloten en functioneert
 • Onderhoud en reiniging van de cv-ketel
 • Rookgasanalyse en rendementsmeting
 • Inregelen van temperaturen vanuit de ketel voor een optimaal comfort

De Ketelcheck+ is verder inclusief voorrijkosten en één uur arbeidsloon. Materiaalkosten zijn niet inbegrepen. Voor eventuele materiaalkosten ontvangt u vooraf een offerte van de monteur.

 

Cv-ketels en onderhoud

Cv-ketels van Feenstra
Cv-ketel onderhoudscontracten
Ventilatieonderhoud

Hulp bij storing

Wilt u een cv-ketelstoring zelf verhelpen? Maak dan gebruik van de tool Eerste hulp bij storing van Feenstra. De tool geeft oplossingen en uitleg over fouten en foutcodes.

Eerste hulp bij storingen