Feenstra

Feenstra logo

Heeft u een momentje voor gezonde lucht in huis?

Het inademen van lucht is vanzelfsprekend, want ademen doet het lichaam automatisch zonder erover na te denken. Staat u er wel eens bij stil wat er in de lucht zit die u inademt? Uit onderzoek* blijkt dat 25% van de Nederlanders kampt met gezondheidsklachten door met name teveel vocht en onvoldoende frisse lucht in huis.

Ventileren is essentieel voor gezond huis

In elk huis is vocht en vuil aanwezig. Alleen door goed te ventileren kan dit vocht en vuil de woning verlaten. Dat is belangrijk, want een ongezond binnenklimaat kan leiden tot hoofdpijn, slaapproblemen, huidklachten en longaandoeningen als astma of allergieën. Heeft u een mechanische ventilatie of een wtw-unit in huis? Dan is het belangrijk dit ventilatiesysteem regelmatig te onderhouden.

Onderhoud met ledenkorting

Het advies is om uw ventilatiesysteem elke 6 jaar geheel te laten reinigen. Onze partner Feenstra kan dit professioneel voor u doen. Leden van Vereniging Eigen Huis krijgen bij eenmalig onderhoud € 10 of € 17,50 korting, afhankelijk van het type systeem. Op het onderhoudscontract ontvangen leden 10 % korting.

Ventilatie reinigen

*Bron: Healthy Homes Barometer 2016 door Velux

Ventilatiebox aan vervanging toe?

Maakt de ventilatiebox van uw mechanische ventilatiesysteem veel lawaai en zuigt deze slecht af? En is de ventilatiebox ouder dan 15 jaar? Dan is het slim om de box te vervangen.

Ventilatiebox vervangen

Cv-ketels en onderhoud

Hulp bij storing

Wilt u een cv-ketelstoring zelf verhelpen? Maak dan gebruik van de tool Eerste hulp bij storing van Feenstra. De tool geeft oplossingen en uitleg over fouten en foutcodes.

Eerste hulp bij storingen