Welk cv-onderhoud past bij u?

Na een lange zomerslaap mag uw cv-ketel straks weer volop aan de bak. Er zeker van zijn dat u deze winter niet in de kou zit? Laat dan nu een vakman uw ketel inspecteren. Ga voor een eenmalige check of een serviceabonnement van Feenstra. 

Zelf testen of uw cv-ketel nog optimaal werkt? Doe dan op 25 september mee aan de Nationale cv-keteltestdag

Onderhoudsabonnement

Met een onderhoudsabonnement van Feenstra vergeet u nooit meer een onderhoudsbeurt en bent u verzekerd van storingsservice als uw ketel er onverhoopt mee stopt. Een onderhoudsabonnement afsluiten voor uw warmtepomp, warmteboiler, zonneboiler, luchtverwarming is ook mogelijk. 

Een onderhoudsabonnement afsluiten voor uw warmtepomp, warmteboiler, zonneboiler, luchtverwarming is ook mogelijk. Voor meer informatie hierover kunt u met Feenstra bellen: (088) 8455 000 (lokaal tarief)

Eenmalige keuring

Wil u niet vastzitten aan een onderhoudsabonnement maar wel de status van uw Cv-ketel weten? Dan is de eenmalige keuring van uw ketel ‘APK’ bij Feenstra iets voor u. Wilt u daarbij ook direct een eenmalige onderhoudsbeurt? Kies dan voor ‘APK PLUS’.

Uw voordeel 

Sluit u bij de aankoop van een cv-ketel direct een onderhoudsabonnement af bij Feenstra, dan ontvangt u altijd korting op de aanschaf van de ketel. Daarnaast ontvangt u als lid van Vereniging Eigen Huis 10% korting op het onderhoudsabonnement.

Gratis inspectie bij all-in serviceabonnement 

Sluit u tussen 1 april en 30 september 2018 een all-in serviceabonnement (WarmteGarantie) af, dan is de inspectie van de cv-ketel t.w.v. €49,50 helemaal gratis. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Feenstra.

Kies het cv-onderhoud dat bij u past

Cv-ketel onderhoudsabonnement

Cv-ketel onderhoudsabonnement
Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van tweejaarlijks professioneel onderhoud van uw cv-ketel. Bekijk optieskeyboard_arrow_right

Eenmalige cv-ketel APK

Eenmalige cv-ketel APK
Wilt u meer weten over de staat van onderhoud van uw cv-ketel? Of is het tijd voor een controle maar wilt u geen contract? Bekijk opties APKkeyboard_arrow_right

Tips voor cv-onderhoud

Tips voor cv-onderhoud
Om uw cv-ketel optimaal te laten werken, is het belangrijk de installatie regelmatig te ontluchten en bij te vullen. Lees de tipskeyboard_arrow_right

Hulp bij storing

Hulp bij storing
Met de tool 'Eerste hulp bij storing' van Feenstra kunt u storingen zelf oplossen. De tool geeft oplossingen en uitleg over fouten en foutcodes. Storing oplossenkeyboard_arrow_right
logoWebsitevhjaar

Wij zijn genomineerd voor website van het jaar 2018. Stem ook!

Stem nu!
Sta ook sterker met ruim 760.000 leden.