Welk cv-onderhoud past bij u?

Als de dagen warmer worden en de verwarming uitstaat, is cv-ketelonderhoud misschien niet direct het eerste waar u aan denkt. Toch zijn deze zomermaanden een ideaal moment om onderhoud aan uw cv-ketel te plegen. Juist op het moment dat u deze niet nodig heeft om uw woning te verwarmen.

Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 3 cv-ketels uitvalt in het najaar. Voorkom problemen en laat uw cv-ketel regelmatig onderhouden. Zo voorkomt u storingen, werkt de ketel zuiniger en gaat hij langer mee. Feenstra heeft hiervoor verschillende mogelijkheden, dus er is altijd een optie die bij u past.

Kies uw cv-onderhoud

Onderhoudsabonnement

Door uw Cv-ketel regelmatig te onderhouden voorkomt u storingen, werkt de ketel zuiniger en gaat hij langer mee. Met een onderhoudsabonnement van Feenstra vergeet u nooit meer een onderhoudsbeurt en bent u verzekerd van storingsservice als uw ketel er onverhoopt mee stopt. Een onderhoudsabonnement afsluiten voor uw warmtepomp, warmteboiler, zonneboiler, luchtverwarming is ook mogelijk.

Een onderhoudsabonnement afsluiten voor uw warmtepomp, warmteboiler, zonneboiler, luchtverwarming is ook mogelijk. Voor meer informatie hierover kunt u met Feenstra bellen: (088) 8455 000 (lokaal tarief)

Eenmalige keuring

Wil u niet vastzitten aan een onderhoudsabonnement maar wel de status van uw Cv-ketel weten? Dan is de eenmalige keuring van uw ketel ‘APK’ bij Feenstra iets voor u. Wilt u daarbij ook direct een eenmalige onderhoudsbeurt? Kies dan voor ‘APK PLUS’.

Korting op cv-onderhoud

Leden van Vereniging Eigen Huis ontvangen bij Feenstra 10% korting op een onderhoudsabonnement. Kiest u voor een eenmalige keuring (APK)? Dan ontvangt u €10,- korting.

Tijdelijk gratis inspectie

Sluit u tussen 1 april en 30 september 2018 een all-in onderhoudsabonnement (WarmteGarantie) af, dan is de toestelinspectie van de cv-ketel t.w.v. €49,50 helemaal gratis. Tijdens deze inspectie, voorafgaand aan de start van uw abonnement, bekijkt de monteur de huidige staat van uw ketel. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Feenstra.

Kies het cv-onderhoud dat bij u past

Cv-ketel onderhoudsabonnement

Cv-ketel onderhoudsabonnement
Met een onderhoudscontract voor uw Cv-ketel bent u verzekerd van tweejaarlijks professioneel onderhoud van uw Cv-ketel. Bekijk optieskeyboard_arrow_right

Eenmalige Cv-ketel APK

Eenmalige Cv-ketel APK
Wilt u meer weten over de staat van onderhoud van uw Cv-ketel? Of is het tijd voor een controle maar wilt u geen contract? Bekijk opties APKkeyboard_arrow_right

Tips voor cv-onderhoud

Tips voor cv-onderhoud
Om uw cv-ketel optimaal te laten werken, is het belangrijk regelmatig uw installatie te ontluchten en bij te vullen als dat nodig is Hoe doet u dat?keyboard_arrow_right

Hulp bij storing

Hulp bij storing
Met de tool Eerste hulp bij storing van Feenstra kunt u checken of u zelf storingen kunt oplossen. De tool geeft oplossingen en uitleg over fouten en foutcodes. Storing oplossenkeyboard_arrow_right
Sta ook sterker met ruim 750.000 leden. Word lid