Onderhoudsabonnement

Door uw Cv-ketel regelmatig te onderhouden voorkomt u storingen, werkt de ketel zuiniger en gaat hij langer mee. Met een onderhoudsabonnement van Feenstra vergeet u nooit meer een onderhoudsbeurt en bent u verzekerd van storingsservice als uw ketel er onverhoopt mee stopt. Een onderhoudsabonnement afsluiten voor uw warmtepomp, warmteboiler, zonneboiler, luchtverwarming is ook mogelijk. 

Een onderhoudsabonnement afsluiten voor uw warmtepomp, warmteboiler, zonneboiler, luchtverwarming is ook mogelijk. Voor meer informatie hierover kunt u met Feenstra bellen: (088) 8455 000 (lokaal tarief)

Eenmalige keuring

Wil u niet vastzitten aan een onderhoudsabonnement maar wel de status van uw Cv-ketel weten? Dan is de eenmalige keuring van uw ketel ‘APK’ bij Feenstra iets voor u. Wilt u daarbij ook direct een eenmalige onderhoudsbeurt? Kies dan voor ‘APK PLUS’.

Uw voordeel

Sluit u bij de aankoop van een cv-ketel direct een onderhoudsabonnement af bij Feenstra, dan ontvangt u altijd korting op de aanschaf van de ketel. Daarnaast ontvangt u als lid van Vereniging Eigen Huis 10% korting op het onderhoudsabonnement.

Extra voordeel tijdens zomeractie

Sluit u tussen 1 april en 30 september 2018 een all-in serviceabonnement af, dan is de inspectie van de cv-ketel t.w.v. €49,50 helemaal gratis. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Feenstra.

Cv-ketel onderhoudsabonnement

Cv-ketel onderhoudsabonnement
Met een onderhoudscontract voor uw Cv-ketel bent u verzekerd van tweejaarlijks professioneel onderhoud van uw Cv-ketel. Bekijk optieskeyboard_arrow_right

Eenmalige Cv-ketel APK

Eenmalige Cv-ketel APK
Wilt u meer weten over de staat van onderhoud van uw Cv-ketel? Of is het tijd voor een controle maar wilt u geen contract? Bekijk opties APKkeyboard_arrow_right
Sta ook sterker met ruim 750.000 leden. Word lid