Onderhoudsabonnement

Feenstra 70 jaarDoor uw Cv-ketel regelmatig te onderhouden voorkomt u storingen, werkt de ketel zuiniger en gaat hij langer mee. Met een onderhoudsabonnement van Feenstra vergeet u nooit meer een onderhoudsbeurt en bent u verzekerd van storingsservice als uw ketel er onverhoopt mee stopt. Een onderhoudsabonnement afsluiten voor uw warmtepomp, warmteboiler, zonneboiler, luchtverwarming is ook mogelijk. 

Een onderhoudsabonnement afsluiten voor uw warmtepomp, warmteboiler, zonneboiler, luchtverwarming is ook mogelijk. Voor meer informatie hierover kunt u met Feenstra bellen: (088) 8455 000 (lokaal tarief)

Eenmalige keuring

Wil u niet vastzitten aan een onderhoudsabonnement maar wel de status van uw Cv-ketel weten? Dan is de eenmalige keuring van uw ketel ‘APK’ bij Feenstra iets voor u. Wilt u daarbij ook direct een eenmalige onderhoudsbeurt? Kies dan voor ‘APK PLUS’.

Uw voordeel

Eerste 3 maanden cadeau

Omdat Feenstra dit jaar 70 jaar bestaat geven zij de eerste drie maanden op het onderhoudsabonnement cadeau (geldig t/m 28 februari 2018).

Korting

Daarnaast ontvangen leden van Vereniging Eigen Huis standaard 10 % korting op Onderhoudsabonnementen.
Als lid krijgt u standaard 10 euro korting op de eenmalige keuring; APK en APK Plus.

Onze ledenkorting is niet van toepassing op bijkomende kosten van onderhoud zoals uurloon, materiaalkosten, voorrijkosten etc. en aanvullende abonnementen voor Cv-ketels met een groter vermogen (40-70 kW).

Cv-ketel onderhoudsabonnement

Cv-ketel onderhoudsabonnement
Met een onderhoudscontract voor uw Cv-ketel bent u verzekerd van tweejaarlijks professioneel onderhoud van uw Cv-ketel. Bekijk optieskeyboard_arrow_right

Eenmalige Cv-ketel APK

Eenmalige Cv-ketel APK
Wilt u meer weten over de staat van onderhoud van uw Cv-ketel? Of is het tijd voor een controle maar wilt u geen contract? Bekijk opties APKkeyboard_arrow_right
Sta ook sterker met bijna 750.000 leden. Word lid