Cv-ketels van Feenstra

Bij Feenstra ben u gegarandeerd van een betrouwbare CV-ketel met een eerlijke prijs. Voor leden met voordeel.

Welke ketel kiest u?

Feenstra logoAls u toe bent aan een nieuwe Cv-ketel, wilt u een betrouwbaar apparaat dat past bij uw verbruik en scherp geprijsd is. Om u te helpen de juiste keuze voor uw situatie te maken is er de Feenstra KetelKiezer.

De prijzen van Cv-ketels lopen uiteen. Afhankelijk van het type, vermogen en merk kan de prijs verschillen.

Installatie

Schaft u een nieuwe Cv-ketel aan bij Feenstra, dan verzorgt zij ook de installatie van de Cv-ketel. Met meer dan 800 monteurs en vestigingen door heel Nederland is er altijd iemand in de buurt. Normaal gesproken kan Feenstra uw Cv-ketel binnen één dag plaatsen.

Uw voordeel

Omdat Feenstra dit jaar 70 jaar bestaat geven zij:

Voordeel bij het kopen van een Cv-ketel

  • €50,- korting op een Remaha, Atag of Intergas Cv-ketel i.c.m. afsluiten WarmteGarantie abonnement (geldig t/m 30 juni 2017).
  • Gratis Atag One thermostaat’ bij een Cv ketel van Atag met typenummers: A244EC, E325EC, i28EC, i36EC (geldig t/m 30 april 2017).

Voordeel bij het huren van een Cv-ketel

  • Gratis vuilafscheider t.w.v. € 149,- wordt direct geïnstalleerd bij uw ketel. Een vuilafscheider verlengt de levensduur van de Cv-ketel pomp. De magneten halen de metalen deeltjes uit het water zodat deze niet in de pomp achterblijven (geldig t/m 30 april 2017).

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Naast bovenstaande acties ontvangen leden van Vereniging Eigen Huis bij het huren of kopen van een Cv-ketel bij Feenstra een gratis cadeau naar keuze. U kunt kiezen uit vijf cadeaus:

5-cadeaus-Feenstra-voorjaar-2017

  • Rituals pakket voor haar
  • Rituals pakket voor hem
  • Vintage rugzak
  • Coolplate
  • Zuperzozial bekers

Zo kiest u de beste cv

U wilt een betrouwbaar apparaat dat past bij uw gebruik. Om u te helpen de juiste keuze te maken is er de Feenstra Ketelkiezer.

Cv-ketel kopen of huren

De prijs van een Cv-ketel is afhankelijk van het type, vermogen, merk en prijs. Huren kan vanaf € 22 per maand.

Installatie van cv-ketel

Bij aanschaf van een Cv-ketel bij Feenstra zorgen zij ook voor de installatie. Vaak binnen één dag geplaatst.

Adviesafspraak

Wilt u gratis en vrijblijvend advies over de aanschaf van een nieuwe Cv-ketel? Vul onderstaand Feenstra afsprakenformulier in en Feenstra belt u terug.

Hulp bij storing

Met de van de tool Eerste hulp bij storing van Feenstra kunt u zelf storingen oplossen. De tool geeft oplossingen en uitleg over fouten en foutcodes.

Storingen oplossen