Cv ketels van Feenstra

Betrouwbaar en goed geprijsd

Als u toe bent aan een nieuwe cv-ketel, wilt u een betrouwbaar apparaat dat past bij uw verbruik en scherp geprijsd is. Om u te helpen de juiste keuze voor uw situatie te maken is er de Feenstra KetelKiezer.

Adviesafspraak

Wilt u gratis en vrijblijvend advies over de aanschaf van een nieuwe cv-ketel? Vul onderstaand Feenstra afsprakenformulier in en Feenstra belt u terug.

Zo kiest u de beste cv

Comfortabel wonen zonder zorgen over uw energierekening? Dat kan met een nieuwe, energiezuinige hr-ketel (hoogrendementsketel).

Prijs cv-ketel

De prijzen van cv-ketels lopen uiteen. Afhankelijk van het type, vermogen en merk worden de kosten berekend.

Installatie van cv-ketel

Een nieuwe cv-ketel aan bij Feenstra kopen betekent dat ook de installatie van de cv-ketel door Feenstra wordt verzorgd.

Gratis cadeau naar keuze

Exclusief voor leden van Vereniging Eigen Huis: u ontvangt bij aanschaf van een cv-ketel een gratis cadeau naar keuze van Feenstra. U heeft de keuze uit 5 cadeaus: 

  • 5-cadeaus-feenstra-winter-2016-2017Rituals pakket voor haar
  • Rituals pakket voor hem
  • Winter bespaarpakket 1
  • Winter bespaarpakket 2
  • Storm paraplu 

Vraag direct aan 

Contact en Algemene Voorwaarden

Afspraak maken voor een cv-keteladvies

Wilt u een afspraak maken met een adviseur van Feenstra om uw cv-ketel te vervangen? Maak gebruik van het formulier Afspraak maken cv-keteladviseur.

Vragen over het onderhoudscontract van uw cv-ketel

Neem contact op via het algemene informatienummer: 088 8455 000 (lokaal tarief).

Een nieuw onderhoudscontract afsluiten voor uw cv-ketel 

Wilt u direct bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel een onderhoudscontract afsluiten? Ga naar Onderhoudscontract aanvragen.  

Storing cv-ketel melden

Neem direct contact op met het storingsnummer van Feenstra: 088 8455 000 (lokaal tarief).

Postadres Feenstra

Feenstra
Postbus 88,
8200 AB Lelystad

Contact opnemen met de ledenservice van Vereniging Eigen Huis

U kunt ons een bericht sturen via het Eigen Huis contactformulier nadat u zich heeft geregistreerd of bent ingelogd op onze website. Onze ledenservice behandelt uw vraag zo snel mogelijk.

U kunt ons ook telefonisch bereiken. Wij zijn op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 21.00 uur en op vrijdag tot 16.30 uur bereikbaar op 033 450 77 50.

Hulp bij storing

Wilt u een cv-ketelstoring zelf verhelpen? Maak dan gebruik van de tool Eerste hulp bij storing van Feenstra. De tool geeft oplossingen en uitleg over fouten en foutcodes.

Eerste hulp bij storing