Installatie van de Cv-ketel

Schaft u een nieuwe Cv-ketel aan bij Feenstra, dan verzorgt zij ook de installatie van de Cv-ketel. Feenstra is een installatiebedrijf met 65 jaar ervaring en vestigingen door heel Nederland. Met meer dan 800 monteurs is er altijd iemand in de buurt. Normaal gesproken kan Feenstra uw Cv-ketel binnen één dag plaatsen.

Vakkundige installatie Cv-ketel

Een nieuwe Cv-ketel installeren is vakwerk. Door samenwerking met gerenommeerde ketelfabrikanten, jarenlange ervaring en recente (bij)scholing hebben de Cv-monteurs van Feenstra alles in huis om uw nieuwe Cv-ketel efficiënt te installeren.

Maak nu een adviesafspraak

Kosten installatie Cv-ketel

Bij de aankoop van een Cv- ketel van Feenstra neemt u standaard een veiligheidspakket af. Voor € 150 worden alle werkzaamheden uitgevoerd voor een veilige installatie. Dit zijn:

  • Metingen voor een veilige en efficiënt werkende ketel (o.a. koolmonoxide en gasmetingen)
  • Vervanging van het rookkanaal (indien vervanging niet nodig is wordt een bedrag van ongeveer € 75 in mindering gebracht).
  • Vakkundige vervanging, installatie en inregeling van de Cv-ketel.

Afspraak met Feenstra keteladviseur

Voordat het zover is, moet u natuurlijk eerst de Cv-ketel vinden die het beste bij uw situatie past. Welk type Cv-ketel heeft u nodig?Hoeveel warm water de combiketel moet leveren? Feenstra helpt u graag bij het beantwoorden van deze vragen. Maak vrijblijvend een afspraak met een Feenstra keteladviseur.


Liever zelf bekijken welke ketel het beste bij uw situatie past, doe dan nu de Feenstra Ketelkiezer

Is uw cv-ketel nog in topconditie?

Een ketel van 12 jaar of ouder? Dan is vervanging een slimme keuze. Feenstra adviseert u graag bij een nieuwe ketel, die past bij uw verbruik en scherp geprijsd is.

Start de Ketelkiezer
Sta ook sterker met bijna 750.000 leden. Word lid