Cv-ketel huren of kopen

Een koude douche of een koud huis, het komt nooit op een gewenst moment. Het is dan extra fijn dat je kunt kiezen uit verschillende manieren om een nieuwe cv-ketel aan te schaffen. De koop- en huurprijzen van cv-ketels zijn afhankelijk van het type, vermogen en het merk.

Cv-ketel huren

Een cv-ketel aanschaffen is een flinke uitgave en de aankoop komt vaak niet op een gewenst moment. Daarom kun je bij Feenstra kiezen om een ketel te huren tegen een scherpe prijs.

Wat kost het huren van een cv-ketel?

Je huurt een cv-ketel vanaf € 23,95 per maand. Het maandbedrag bestaat voor een deel uit de huur en je betaalt een deel voor het storings- en onderhoudsabonnement. Daarnaast betaal je eenmalige aansluitkosten van € 149.

Na het eerste jaar is het contract maandelijks opzegbaar.

Voordelen huren cv-ketel

Een voordeel van een cv-ketel huren bij Feenstra is dat je ketel online wordt gemonitord. Bij storingen ziet Feenstra direct wat er met je cv-ketel aan de hand is en kan vanaf afstand onderhoud uitvoeren of indien nodig direct een onderhoudsafspraak met je inplannen.

Cv-ketel kiezen

Je kunt een aanvraag doen voor huuradvies. Een Feenstra-adviseur neemt contact met je op voor informatie over je huidige cv-ketel en installatie. Op basis daarvan adviseert hij welke ketel voor jou het meest geschikt is.

Maak afspraak huuradvies

 

Cv-ketel kopen

Als je toe bent aan een nieuwe cv-ketel, wil je een betrouwbaar apparaat dat past bij je verbruik en scherp geprijsd is. Feenstra helpt je de juiste keuze te maken voor jouw situatie. Ze hebben meer dan 30 modellen. 

Wat kost een cv-ketel?

Een cv-ketel koop je bij Feenstra al vanaf € 1.124, inclusief installatie. Om een veilige installatie te garanderen neem je hierbij ook verplicht een Veiligheidspakket af. Hierdoor ben je er zeker van dat de cv-ketel vakkundig en veilig bij je thuis wordt geïnstalleerd.

Voordeel

Sluit je bij de aankoop van een cv-ketel direct een onderhoudsabonnement af bij Feenstra, dan ontvang je korting op de aanschaf van de ketel. Zie tarieftabel onderaan deze pagina.

Cv-ketel kiezen

Om je te helpen de juiste keuze te maken voor een ketel is er de Feenstra KetelKiezer. In een paar stappen krijg je online advies welke ketel het beste bij jouw situatie past.

Voor je tot kopen overgaat, neemt een Feenstra-adviseur contact met je op voor informatie over je huidige cv-ketel en installatie. Daarna adviseert hij welke ketel voor jou het meest geschikt is.

Kies een cv-ketelWelke diensten zijn inbegrepen bij kopen en huren?


Wat is er bij je keuze inbegrepen?

Huur vanaf € 23,95 p. mnd + eenmalige aansluitkosten van
€ 149

Koop + installatie i.c.m. onderhoudsabonnement, vanaf € 1.124 + € 12,66 p. mnd + eenmalig Veiligheidspakket van € 150Koop + installatie,  vanaf € 1.464 + eenmalig Veiligheidspakket van
€ 150
Eén-één vervanging cv-ketelJaJaJa
InstallatiekostenJaJaJa
2 jaar garantieJaJaJa
Periodiek onderhoudJaJaJa
Storing binnen 24 uur verholpenJaJaX
Keuze uit type CV ketel3 typesMeer dan 30Meer dan 30

 


Prijs cv-ketel


Ketel

Prijs  p. mnd cv-ketel huren incl. veiligheidspakket en installatie. Excl. eenmalige aansluitkosten van € 149

Vanaf prijs cv-ketel kopen incl. installatie i.c.m. onderhoudsabonnement
à € 12,66 p.m.

Vanaf prijs cv-ketel kopen en installatie. Zonder combinatie onderhoudsabonnement

 CW3

 € 23,95

 € 1.124*

 € 1.464*

 CW4

 € 28,95

 € 1.289*

 € 1.629*

 CW5

 € 31,95

 € 1.379*

 € 1.719*

* Bovenop de aanschafprijs van een cv-ketel komt een verplicht Veiligheidspakket à € 150.

;