Cv-ketel huren of kopen

Een koude douche of een koud huis, het komt nooit op een gewenst moment. Het is dan extra fijn dat u kunt kiezen uit verschillende manieren om een nieuwe cv-ketel aan te schaffen. De koop- en huurprijzen van cv-ketels zijn afhankelijk van het type, vermogen en het merk.

Cv-ketel kopen

Als u toe bent aan een nieuwe cv-ketel, wilt u een betrouwbaar apparaat dat past bij uw verbruik en scherp geprijsd is. Feenstra helpt u de juiste keuze te maken voor uw situatie. Ze hebben meer dan 30 modellen. 

Wat kost een cv-ketel?

Een cv-ketel koopt u bij Feenstra al vanaf € 1.074. Dit is inclusief de installatiekosten en veiligheidspakket (à € 150). Hierdoor bent u er zeker van dat de cv-ketel vakkundig en veilig bij u thuis wordt geïnstalleerd.

Voordeel

Sluit u bij de aankoop van een cv-ketel direct een onderhoudsabonnement af bij Feenstra, dan ontvangt u korting op de aanschaf van de ketel. Zie tarieftabel onderaan deze pagina.

Cv-ketel kiezen

Om u te helpen de juiste keuze te maken voor een ketel is er de Feenstra KetelKiezer. In een paar stappen krijgt u online advies welke ketel het beste bij uw situatie past.

Voor u tot kopen overgaat, neemt een Feenstra-adviseur contact met u op voor informatie over uw huidige cv-ketel en installatie. Daarna adviseert hij welke ketel voor u het meest geschikt is.

Kies een cv-ketel

Cv-ketel huren

Een cv-ketel aanschaffen is een flinke uitgave en de aankoop komt vaak niet op een gewenst moment. Daarom kunt u bij Feenstra kiezen om een ketel te huren tegen een scherpe prijs.

Wat kost het huren van een cv-ketel?

U huurt een cv-ketel vanaf € 23,95 per maand. Het maandbedrag bestaat voor een deel uit de huur en u betaalt een deel voor het storings- en onderhoudsabonnement. Daarnaast betaalt u eenmalige aansluitkosten van € 149.

Na het eerste jaar is het contract maandelijks opzegbaar.

Voordelen huren cv-ketel

Een voordeel van een cv-ketel huren bij Feenstra is dat uw ketel online wordt gemonitord. Bij storingen ziet Feenstra direct wat er met uw cv-ketel aan de hand is en kan vanaf afstand onderhoud uitvoeren of indien nodig direct een onderhoudsafspraak met u inplannen.

Cv-ketel kiezen

En kunt een aanvraag doen voor huuradvies. Een Feenstra-adviseur neemt contact met u op voor informatie over uw huidige cv-ketel en installatie. Op basis daarvan adviseert hij welke ketel voor u het meest geschikt is.

Maak afspraak huuradvies

Welke diensten zijn inbegrepen bij kopen en huren?

Wat is er bij uw keuze inbegrepen?

Huur vanaf € 23,95 p. mnd + eenmalige aansluitkosten van

€ 149

Koop + installatie i.c.m. onderhoudsabonnement,

vanaf € 1.074 + € 12,38 p. mnd

Koop + installatie, 
vanaf € 1.404

Eén-één vervanging cv-ketelJaJaJa
InstallatiekostenJaJaJa
2 jaar garantieJaJaJa
Periodiek onderhoudJaJaJa
Storing vóór 10 uur gemeld, dezelfde dag verholpenJaJaX
Veiligheidspakket (t.w.v. € 150)JaJaX
Keuze uit type cv-ketel3 typesMeer dan 30Meer dan 30

 

Prijs cv-ketel

Ketel

Prijs  p. mnd cv-ketel huren incl. veiligheidspakket en installatie. Excl. eenmalige aansluitkosten van € 149

Vanaf prijs cv-ketel kopen incl. veiligheidspakket en installatie i.c.m. onderhoudsabonnement

Vanaf prijs cv-ketel kopen incl. veiligheidspakket en installatie. Zonder combinatie onderhoudsabonnement

 CW3

 € 23,95

 € 1.074*

 € 1.404

 CW4

 € 28,95

 € 1.254*

 € 1.584

 CW5

 € 31,95

 € 1.414*

 € 1.744

* Dit is de prijs van de cv-ketel. Voor een WarmteGarantie-abonnement betaalt u, naast de kosten van de cv-ketel, als lid van Vereniging Eigen Huis nog € 12,38 p.m. voor onderhoud.

logoWebsitevhjaar

Wij zijn genomineerd voor website van het jaar 2018. Stem ook!

Stem nu!
Sta ook sterker met ruim 760.000 leden.