Onderhoudscontracten

Onderhoud bij Feenstra

Door uw cv-ketel regelmatig te onderhouden voorkomt u storingen, werkt de ketel zuiniger en gaat hij langer mee. Met een onderhoudscontract van Feenstra vergeet u nooit meer een onderhoudsbeurt en bent u verzekerd van storingsservice als uw ketel er onverhoopt mee stopt. Een onderhoudscontract afsluiten voor uw warmtepomp, warmteboiler, zonneboiler, luchtverwarming is ook mogelijk. 

Voor frisse en gezonde binnenlucht en verwarming moet er constant luchtverversing plaatsvinden in uw woning. Heeft u een mechanisch ventilatiesysteem of een warmteterugwin unit in huis? Dan is het belangrijk dit ventilatiesysteem periodiek te onderhouden. Dit kan bij Feenstra met een onderhoudscontract of een eenmalige onderhoudsbeurt.

Cv-ketel onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract voor uw cv-ketel bent u verzekerd van tweejaarlijks professioneel onderhoud van uw cv-ketel.

Eenmalige Ketelcheck+

Wilt u meer weten over de staat van onderhoud van uw cv-ketel? Of is het tijd voor een controle maar wilt u geen contract?

Ventilatieonderhoud

Goed ventileren is essentieel voor een gezond huis. Heeft u een mechanische ventilatie of warmteterugwininstallatie? Dan is het belangrijk om deze regelmatig te laten reinigen en onderhouden.