Feenstra logo

Vergelijken en kiezen van contract

U kunt bij Feenstra kiezen uit twee onderhoudscontracten voor uw cv-ketel: het Service en Onderhoud abonnement of het WarmteGarantie abonnement.

Ledenkorting van 10 % op abonnementskosten

Leden van Vereniging Eigen Huis krijgen standaard 10 % korting op de abonnementskosten. Onze ledenkorting is niet van toepassing op bijkomende kosten van onderhoud zoals uurloon, materiaalkosten, voorrijkosten, etcetera en aanvullende abonnementen voor cv-ketels met een groter vermogen (40-70 kW).

Een onderhoudscontract afsluiten met 10 % ledenkorting voor uw warmtepomp, warmteboiler, zonneboiler, luchtverwarming is ook mogelijk. Voor meer informatie hierover kunt u met Feenstra bellen: (088) 8455 000 (lokaal tarief).

Service en Onderhoud- of WarmteGarantiecontract

U kunt bij Feenstra kiezen uit twee ketelonderhoudscontracten. Het Service en Onderhoudcontract biedt een basisonderhoudspakket. Het WarmteGarantiecontract biedt een uitgebreid pakket; naast onderhoudskosten zijn ook eventuele extra kosten voor reparaties inbegrepen.

  • Het Service en Onderhoud-abonnement biedt een basisonderhoudspakket. Het is het meest verkochte onderhoudscontract van Feenstra
  • Met het WarmteGarantie onderhoudscontract zijn alle onderhoudskosten gedekt. Ook uurloon en materiaalkosten bij reparaties.

Het onderhoud wordt uitgevoerd door een deskundige monteur van Feenstra. Feenstra heeft ruim 65 jaar ervaring in het onderhouden van verwarmingssystemen. Met meer dan 800 monteurs is er altijd een monteur in de buurt om u te helpen. Wel zo'n fijn idee.

Wat kost een onderhoudsabonnement en wat is inbegrepen?

 

Bij het contract krijgt u:
Leden:
Niet-leden:

Service &
Onderhoud
€ 5,39 p/m
€ 5,99 p/m

WarmteGarantie*
€ 12,23 p/m
€ 13,59 p/m

Tweejaarlijks onderhoud aan geiser of boiler en/of cv-installatie

Ja

Ja

Storing voor 10.00u gemeld, dezelfde dag geholpen

Ja

Ja

Onderhouds- en voorrijkosten volledig gedekt

Ja

Ja

Kosten van uurloon bij reparatie gedekt**

Nee

Ja

Materiaalkosten bij reparatie gedekt**

Nee

Ja

Eenmalige kosten (toestelkeuring + 1e onderhoud)

€ 49,50

€ 49,50

Service & Onderhoud abonnement afsluiten 

WarmteGarantie abonnement afsluiten 

Alle genoemde prijzen zijn geldig van 1 januari t/m 31 december 2017
* Feenstra WarmteGarantiecontract is er voor cv-toestellen niet ouder dan 13 jaar. 
** Onze 10% ledenkorting is alleen van toepassing op de maandelijkse abonnementskosten en niet op de kosten voor reparatie, uurloon bij storing, etc. U kunt bij Feenstra terecht voor informatie over de hoogte van eventueel bijkomende kosten (uurtarieven, materiaalkosten, etc.).

Voor cv-ketels met een extra groot vermogen

Voor cv-ketels met een maximaal haalbaar nominaal vermogen tussen 40 kW en 70 kW is een aanvullend abonnement nodig. Kosten voor dit abonnement zijn € 7,47 per maand voor leden van Vereniging Eigen Huis (€ 8,29 voor niet-leden). Hier komt de prijs van uw Warmte Garantie abonnement bij. 

Inspectie en onderhoud

Door uw cv-ketel regelmatig te onderhouden voorkomt u storingen, werkt de ketel zuiniger en gaat hij langer mee. Met een onderhoudscontract van Feenstra vergeet u nooit meer een onderhoudsbeurt en bent u verzekerd van storingsservice als uw ketel er onverhoopt mee stopt. Voor u een contract sluit wordt de staat van onderhoud van uw cv-ketel gecontroleerd. 

Meer over inspectie en onderhoud

Voordelen van een Feenstra onderhoudscontract 

  • Uw cv-ketel werkt beter, is zuiniger en gaat langer mee.
  • U vergeet nooit meer een onderhoudsbeurt.
  • Een 24-uurs storingsservice. Belt u voor 10 uur, dan wordt u dezelfde dag geholpen.