Hypotheek oversluiten

Wil je weten wat het oversluiten van je hypotheek jou kan opleveren? Met onze besparingscheck heb je snel een indicatie.

Doe de besparingscheck

Je besparing realiseren

Komt er uit onze besparingscheck voor jou een mooie besparing die je wilt realiseren? Of zit je aan het einde van de rentevaste periode? Dan is het een goed moment om te kijken of een andere geldverstrekker jou een passender aanbod kan doen. Onze adviseurs helpen je daar natuurlijk graag bij. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij je via onze afsprakentool op onze website te kiezen voor de optie ‘ik wil mijn hypotheek oversluiten’. Nadat je de tool hebt ingevuld, wordt aangegeven wat de volgende stap is om je besparing te realiseren. 

Snel en eenvoudig overstappen 

Heb je geen behoefte aan een vergelijking van andere aanbieders en wil je snel, eenvoudig en tegen een aantrekkelijk tarief overstappen? Dan kun je kiezen voor de Simpel Overstap Hypotheek van MUNT Hypotheken. Dit is de eerste hypotheek van Nederland waarvoor, afhankelijk van het type woning en een hypotheek tot 70 % van de woningwaarde, geen werkgeversverklaring, loonstrook en taxatierapport meer nodig is en die MUNT Hypotheken speciaal voor overstappers heeft ontwikkeld. Wij hebben dit product positief beoordeeld en kan via Eigen Huis Hypotheekadvies worden geregeld.

Aanvragen