Hypotheek oversluiten

Wilt u weten wat het oversluiten van uw hypotheek u kan opleveren? Met onze besparingscheck heeft u snel een indicatie.

Doe de besparingscheck

Uw besparing realiseren

Komt er uit onze besparingscheck voor u een mooie besparing die u wilt realiseren? Of zit u aan het einde van de rentevaste periode? Dan is het een goed moment om te kijken of een andere geldverstrekker u een passender aanbod kan doen. Onze adviseurs helpen u daar natuurlijk graag bij. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u via onze afsprakentool op onze website te kiezen voor de optie ‘ik wil mijn hypotheek oversluiten’. Nadat u de tool heeft ingevuld, wordt aangegeven wat de volgende stap is om uw besparing te realiseren. 

Snel en eenvoudig overstappen 

Heeft u geen behoefte aan een vergelijking van andere aanbieders en wilt u snel, eenvoudig en tegen een aantrekkelijk tarief overstappen? Dan kunt u kiezen voor de Simpel Overstap Hypotheek van MUNT Hypotheken. Dit is de eerste hypotheek van Nederland waarvoor, afhankelijk van het type woning en een hypotheek tot 70 % van de woningwaarde, geen werkgeversverklaring, loonstrook en taxatierapport meer nodig is en die MUNT Hypotheken speciaal voor overstappers heeft ontwikkeld. Wij hebben dit product positief beoordeeld en kan via Eigen Huis Hypotheekadvies worden geregeld.

Aanvragen

Liever eerst een hypotheekcheck?

Bent u lid van Vereniging Eigen Huis en wilt u liever eerst een telefonische afspraak met een hypotheekadviseur om de mogelijkheden verder te verkennen? Kies dan in de afsprakentool voor de optie 'Ik wil een hypotheekcheck (exclusief voor leden)'. Voor slechts 50 euro bespreekt u met een van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs uw specifieke situatie en kunt u uw vragen stellen. Wilt u uw hypotheek vervolgens oversluiten, dan helpt hij u uiteraard vakkundig verder.

Sta ook sterker met ruim 760.000 leden.