Veelgestelde vragen over dienstverlening Vereniging Eigen Huis

1. Wat kan ik met de uitkomsten van de quickscan?

De quickscan geeft een globale inschatting of en hoe u optimaal kunt profiteren van de lage rente. U krijgt een indicatie of oversluiten of rentemiddeling voor u het beste is. Het kan ook voorkomen dat geen van beide een optie voor u is.

2. Wat kan ik met de uitkomsten van de besparingscheck?

De besparingscheck geeft een eerste indicatie van u maandlasten na oversluiten of rentemiddeling.

Wilt u weten wat u werkelijk kunt besparen of andere mogelijkheden bespreken, laat dan de adviseurs van Vereniging Eigen Huis hypotheekcheck doen. 

3. Wat houdt de hypotheekcheck in?

Voor € 50 maken onze hypotheekadviseurs voor u een persoonlijk rapport. Hierin staan de mogelijkheden om uw hypotheek over te sluiten en te besparen op uw maandlasten. De berekeningen in het rapport zijn gebaseerd op de door u opgevraagde boeterente. 

Naast dit rapport kunt u een telefonische toelichting krijgen van ongeveer een kwartier. De adviseur bespreekt dan met u de belangrijkste conclusies en eventuele vervolgstappen. Uiteraard kunt u ook aanvullende vragen stellen.

Sluit u uw hypotheek vervolgens via Vereniging Eigen Huis over, dan worden de kosten voor de hypotheekcheck in mindering gebracht.

Hypotheekcheck

4. Waarom kost de hypotheekcheck € 50?

Dit is de vergoeding voor de tijd die de hypotheekadviseur van Vereniging Eigen Huis besteedt aan het rapport en de telefonische toelichting. U bent dan verzekerd van onafhankelijk advies van onze ervaren en deskundige hypotheekadviseurs. Sluit u uw hypotheek via Vereniging Eigen Huis ook daadwerkelijk over, dan worden de kosten voor de hypotheekcheck in mindering gebracht.

logoWebsitevhjaar

Wij zijn genomineerd voor website van het jaar 2018. Stem ook!

Stem nu!
Sta ook sterker met ruim 750.000 leden.