Bouwkundige keuring in Almere

Regio Flevoland

Voorkom verrassingen met een bouwkundige keuring van Vereniging Eigen Huis. Met onze bouwkundige keuring in Almere weet je wat je koopt. Onze onafhankelijke en gecertificeerde bouwkundigen weten wat er in de buurt speelt! 
  • Kennis van de markt in Almere en omgeving
  • Onafhankelijk en professioneel
  • Jouw belangen staan voorop
  • 96% is tevreden over onze keuringen
  • Van keuring tot juridisch advies: je krijgt een totaalpakket

Met onze bouwkundige keuring sta je sterker

Ga je een bestaand huis kopen in Almere of omgeving? Met de Bouwtechnische keuring van Vereniging Eigen huis wéét je wat je koopt. Je krijgt inzicht in de bouwkundige staat van de woning en eventueel achterstallig onderhoud. Met deze informatie sta je sterker bij de onderhandelingen over de prijs. 

Bij nieuwbouw is de oplevering een belangrijk juridisch moment. Het is daarom verstandig onze bouwkundige in te schakelen voor een Opleveringskeuring. Hij inspecteert de woning en komt op voor je belangen.

Kosten van onze bouwkundige keuringen in Almere e.o.

Zo werkt een bouwkundige keuring van Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Waarom onze bouwkundige keuring

  • Tijdens de Bouwtechnische keuring kijken we niet alleen kijken naar gebreken, maar ook naar de staat van het onderhoud. We vinden namelijk dat je recht hebt op een eerlijke inschatting van de kosten. Zo weet je waar je aan toe bent voordat je het huis koopt. Een schilderbeurt kan bijvoorbeeld flink in de papieren lopen.
  • Het keuringsrapport ontvang je binnen een dag na de Opleveringskeuring per e-mail.
  • Kun je bij het kopen van een huis wel wat hulp gebruiken, overweeg dan een Aankoopcoach. Onze Aankoopcoaches begeleiden je persoonlijk en geven onafhankelijk en betrouwbaar advies.
vereniging eigen huis

Onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en staan aan jouw kant. Ze zijn op de hoogte van de regelgeving in de bouw en beschikken over (regionale) bouwkundige kennis.

 

Ons bouwkundig rapport voldoet aan NHG

Na de bouwkundige keuring ontvang je binnen 48 uur een uitgebreid bouwkundig rapport dat voldoet aan de voorwaarden van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). In dit rapport staan onder andere de kosten voor het in goede staat brengen van de woning. Blijkt dat de woning niet goed geïsoleerd is of dat de woning energiezuiniger kan? Dan worden deze eventuele kosten ook in het rapport opgenomen. 
Bij een gemiddelde opleveringskeuring komen 21 gebreken aan het licht. In 2012 waren dat er nog 15. Die toename verbaast me niet. Bouwbedrijven hebben veel nieuw personeel aangenomen, vaak mensen uit andere landen – dat bemoeilijkt communicatie op de bouwplaats. Veel onderaannemers zijn bovendien vooral bezig met hun eigen klus. Als zij per ongeluk een krasje op een raam maken, melden ze dat niet altijd bij de bouwer.
Dik Schenk, bouwkundige (Eigen Huis Magazine, jrg. 45 sept 2018)

Bouwkundige keuring in Almere of omgeving

Wil je meer weten over de Bouwtechnische keuring of de Opleveringskeuring van Vereniging Eigen Huis? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Bel ons op 033 450 77 50                      

Openingstijden:
Ma - do 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 16.30 uur

Laat je terugbellen voor een: Bouwtechnische keuring of een Opleveringskeuring.

Eigen Huis Bouwkundige Keuring Flevoland, Wisselweg 33, 1314 CB Almere. Onze bouwkundige keuringen in Almere en omgeving (regio Flevoland) worden uitgevoerd door zelfstandige bouwkundigen die zijn aangesloten bij Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis. 

Boek een Bouwtechnische keuring     Boek een Opleveringskeuring