Bouwkundige keuring in Amsterdam Duivendrecht

Regio Amsterdam-Amstelland

Ga je een woning kopen in Amsterdam Duivendrecht of omgeving? Kies dan voor een Bouwtechnische keuring van Vereniging Eigen Huis en krijg meer inzicht in de staat van een woning. Daarmee voorkom je verrassingen en weet je wat je koopt. Al onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en gecertificeerd en weten wat er speelt in de buurt. 
  • Kennis van de markt in Amsterdam Duivendrecht en omgeving
  • Onafhankelijk en professioneel
  • Jouw belangen staan voorop
  • 96% is tevreden over onze keuringen
  • Van keuring tot juridisch advies: je krijgt een totaalpakket

Met onze bouwkundige keuring in Amsterdam Duivendrecht sta je sterker

Met de Bouwtechnische keuring van Vereniging Eigen huis wéét je wat je koopt. Een Bouwtechnische keuring is een onafhankelijke, visuele keuring van een bestaande woning. Deze keuring geeft je inzicht in de bouwkundige staat van de woning en inzage in de kosten om het huis in goede staat te brengen. Zo kom je na de koop van het huis niet voor verrassingen te staan. 

Naast de Bouwtechnische keuring kun je onze bouwkundigen ook inschakelen voor een Opleveringskeuring. Bij nieuwbouw is de oplevering een belangrijk juridisch moment. De bouwkundige inspecteert de woning en komt op voor je belangen.

Kosten van onze bouwkundige keuringen in Amsterdam Duivendrecht e.o.

Zo werkt een bouwkundige keuring van Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Waarom onze bouwkundige keuring

  • Onze bouwkundigen letten ook op de veiligheid in huis. Ze kijken bijvoorbeeld naar de aanwezigheid van rookmelders.
  • Onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en komen op voor jouw belangen. Heb je het idee dat de bouwer van je nieuwbouwwoning zich niet aan de afspraken heeft gehouden, neem dan alle relevante documenten mee naar de opleveringskeuring. Denk bijvoorbeeld aan de bouwtekeningen en de lijst met meer- en minderwerk. De bouwkundige kan deze punten dan meenemen in het keuringsrapport.
  • Naast een bouwkundige keuring, kun je via ons ook een taxatie regelen. Leden krijgen korting op een taxatie van NTS. De rapporten van deze gecertificeerde taxateurs worden geaccepteerd door NHG en alle geldverstrekkers.  
vereniging eigen huis

Onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en staan aan jouw kant. Ze zijn op de hoogte van de regelgeving in de bouw en beschikken over (regionale) bouwkundige kennis.

 

Ons bouwkundig rapport voldoet aan NHG

Na de inspectie van de bouwkundige ontvang je binnen 48 uur een uitgebreid bouwkundig rapport dat voldoet aan de voorwaarden van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). In dit rapport vind je onder andere de kosten voor het in goede staat brengen van de woning. Ook de eventuele kosten voor het verbeteren van de woning vind je in dit rapport. Denk hierbij aan het isoleren of energiezuinig maken van de woning. Deze informatie kun je gebruiken tijdens de onderhandelingen over de prijs van de woning.  

Ik had laatst een keuring in Zaandam. Die mensen waren zo gelukkig met hun nieuwe woning. Ze hadden mooie spullen voor de badkamer uitgezocht. Maar die badkamer had allerlei gebreken. De boel was slecht afgewerkt, het sanitair bleek beschadigd en sommige onderdelen waren nog niet geleverd. De vrouw des huizes begon te huilen. ‘Wat nu?’ Ik kon haar kalmeren: de gebreken noteren we in het opleverrapport en de bouwer lost ze op binnen een afgesproken termijn. Het komt goed.
Sal Leakat, bouwkundige (Eigen Huis Magazine, jrg. 43 feb 2016)

Bouwkundige keuring in Amsterdam Duivendrecht of omgeving

Wil je meer weten over de Bouwtechnische keuring of de Opleveringskeuring van Vereniging Eigen Huis? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Bel ons op: 033 450 77 50                      

Openingstijden:
Ma - do 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 16.30 uur

Laat je terugbellen voor een Bouwtechnische keuring of een Opleveringskeuring.

Eigen Huis Bouwkundige Keuring Amsterdam-Amstelland, Entrada 100, 1114 AA Amsterdam. Onze bouwkundige keuringen in Amsterdam Duivendrecht en omgeving (regio Amsterdam-Amstelland) worden uitgevoerd door zelfstandige bouwkundigen die zijn aangesloten bij Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis. 

Boek een Bouwtechnische keuring     Boek een Opleveringskeuring