Bouwkundige keuring in Bergen op Zoom

Regio Zeeland

Ben je op zoek naar een professionele bouwkundige keuring in Bergen op Zoom of omgeving? Kies dan voor een keuring van Vereniging Eigen Huis. Al onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en gecertificeerd en weten wat er speelt in de buurt. 
  • Kennis van de markt in Bergen op Zoom en omgeving
  • Onafhankelijk en professioneel
  • Jouw belangen staan voorop
  • 96% is tevreden over onze keuringen
  • Van keuring tot juridisch advies: je krijgt een totaalpakket

Met onze bouwkundige keuring in Bergen op Zoom sta je sterker

Ga je een bestaand huis kopen in Bergen op Zoom of omgeving? Je wilt niet voor verrassingen komen te staan. Met de Bouwtechnische keuring van Vereniging Eigen huis wéét je wat je koopt. Door inzicht te krijgen in de bouwkundige staat van de woning en in eventueel achterstallig onderhoud, sta je sterker bij de onderhandelingen over de prijs. 

Ook is het verstandig een bouwkundige in te schakelen bij de oplevering van je nieuwbouwwoning. De oplevering is een belangrijk juridisch moment. Tijdens de Opleveringskeuring inspecteert de bouwkundige de woning en komt hij op voor jouw belangen.

Kosten van onze bouwkundige keuringen in Bergen op Zoom e.o.

Zo werkt een bouwkundige keuring van Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Waarom onze bouwkundige keuring

  • Een bouwkundige van Vereniging Eigen Huis is altijd onafhankelijk. Wanneer je problemen met de bouwer verwacht tijdens de oplevering van je nieuwbouwwoning, is het fijn te weten dat onze bouwkundige opkomt voor jouw belangen.
  • Soms is een bouwkundige keuring verplicht als je een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) wilt afsluiten. Onze keuring voldoet aan de NHG-normen.
vereniging eigen huis

Onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en staan aan jouw kant. Ze zijn op de hoogte van de regelgeving in de bouw en beschikken over (regionale) bouwkundige kennis.

 

Ons bouwkundig rapport voldoet aan NHG

Binnen 48 uur na de Bouwtechnische keuring ontvang je een uitgebreid bouwkundig rapport dat voldoet aan de voorwaarden van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Hierin staan onder andere de kosten voor het in goede staat brengen van de woning. Verder worden eventuele kosten voor het verbeteren van de woning opgenomen; denk aan het isoleren van de woning of het vernieuwen van een badkamer. Deze informatie kun je gebruiken in onderhandelingen over de prijs van de woning.  
Bij aankoopkeuringen speelt de regio waarin het huis staat een rol van betekenis. Bij ons in Zeeland is het bijvoorbeeld belangrijk of een woning van voor of na 1953 is. Die kunnen door de watersnoodramp last hebben van zout in het metselwerk. Ruim 47 duizend huizen raakten door de ramp beschadigd. Als bouwkundige ben je daarop bedacht.
Jaco Poortvliet, bouwkundige (Eigen Huis Magazine, jrg. 41 juli/aug 2014)

Bouwkundige keuring in Bergen op Zoom of omgeving

Wil je meer weten over de Bouwtechnische keuring of de Opleveringskeuring van Vereniging Eigen Huis? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Bel ons op: 033 450 77 50                      

Openingstijden:
Ma - do 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 16.30 uur

Laat je terugbellen voor een Bouwtechnische keuring of een Opleveringskeuring.

Eigen Huis Bouwkundige Keuring Zeeland, Zuidzijde Haven 39A, 4611 HC Bergen op Zoom. Onze bouwkundige keuringen in Bergen op Zoom en omgeving (regio Zeeland) worden uitgevoerd door zelfstandige bouwkundigen die zijn aangesloten bij Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.

Boek een Bouwtechnische keuring     Boek een Opleveringskeuring