Bouwkundige keuring in Den Bosch

Regio Brabant-Noord

Voorkom verrassingen met een bouwkundige keuring van Vereniging Eigen Huis. Met onze bouwkundige keuring in Den Bosch weet je wat je koopt. Onze onafhankelijke en gecertificeerde bouwkundigen weten wat er in de buurt speelt! 
  • Kennis van de markt in Den Bosch en omgeving
  • Onafhankelijk en professioneel
  • Jouw belangen staan voorop
  • 96% is tevreden over onze keuringen
  • Van keuring tot juridisch advies: je krijgt een totaalpakket

Sta sterker met onze bouwkundige keuring in Den Bosch

Bij het kopen van een woning is het verstandig om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Met de Bouwtechnische keuring van Vereniging Eigen Huis krijg je meer inzicht in de bouwkundige staat van een woning. Met deze informatie sta je sterker bij de onderhandelingen over de prijs. 

Wordt jouw nieuwbouwhuis binnenkort opgeleverd? Dan is het verstandig om onze bouwkundige in te schakelen voor een Opleveringskeuring. De oplevering is namelijk een belangrijk juridisch moment. De bouwkundige inspecteert de woning op bouwkundige gebreken en komt op voor je belangen.

Kosten van onze bouwkundige keuringen in Den Bosch e.o.

Zo werkt een bouwkundige keuring van Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Waarom onze bouwkundige keuring

  • In het bouwkundig rapport vind je een indicatie van de kosten voor onderhoud aan het huis en voor het herstellen van gebreken. We maken onderscheid tussen directe kosten, kosten op termijn en kosten om de woning te verbeteren.
  • Het keuringsrapport ontvang je binnen een dag na de opleveringskeuring per e-mail.
  • Naast een bouwkundige keuring, kun je via ons ook een notaris regelen. Leden krijgen korting bij de Nationale Notaris. Handig, bijvoorbeeld als je een notaris zoekt voor de overdracht. 
vereniging eigen huis

Onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en staan aan jouw kant. Ze zijn op de hoogte van de regelgeving in de bouw en beschikken over (regionale) bouwkundige kennis.

 

Ons bouwkundig rapport voldoet aan NHG

Is de Bouwkundige keuring in Den Bosch achter de rug, dan ontvang je binnen 48 uur een uitgebreid bouwkundig rapport. Dit rapport voldoet aan de voorwaarden van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). In dit rapport vind je onder andere informatie over de kosten voor het in goede staat brengen van de woning. Ook kosten voor het verbeteren van de woning, zoals isoleren of energiezuiniger maken van de woning, worden in dit rapport opgenomen. De informatie in dit bouwkundig rapport kun je gebruiken bij de onderhandelingen over de prijs van de woning. 

Soms weet ik bij een opleveringskeuring niet of iets een gebrek is of niet, omdat niet duidelijk is wat koper en bouwer hebben afgesproken. Bijvoorbeeld over de hoogte van een zwevend toilet. Dan noteer ik in het rapport dat dit in de koopovereenkomst moet worden nagekeken. Als blijkt dat de afgesproken hoogte afwijkt van de werkelijke hoogte, moet de bouwer dit binnen drie maanden oplossen.
Gerard Titselaar, bouwkundige (Eigen Huis Magazine, jrg. 44 maart 2017)

Bouwkundige keuring in Den Bosch of omgeving

Wil je meer weten over de Bouwtechnische keuring of de Opleveringskeuring van Vereniging Eigen Huis? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Bel ons op: 033 450 77 50                      

Openingstijden:
Ma - do 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 16.30 uur

Laat je terugbellen voor een Bouwtechnische keuring of een Opleveringskeuring.

Eigen Huis Bouwkundige Keuring Brabant-Noord, Daviottenweg 40, 5222 BH 's-Hertogenbosch. Onze bouwkundige keuringen in Den Bosch en omgeving (regio Brabant-Noord) worden uitgevoerd door zelfstandige bouwkundigen die zijn aangesloten bij Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis. 

Boek een Bouwtechnische keuring     Boek een Opleveringskeuring