Bouwkundige keuring in Den Haag

Regio Delft en Westland

Ben je op zoek naar een professionele bouwkundige keuring in Den Haag of omgeving? Kies dan voor een keuring van Vereniging Eigen Huis. Al onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en gecertificeerd en weten wat er speelt in de buurt. 
  • Kennis van de markt in Den Haag en omgeving
  • Onafhankelijk en professioneel
  • Jouw belangen staan voorop
  • 96% is tevreden over onze keuringen
  • Van keuring tot juridisch advies: je krijgt een totaalpakket

Met onze bouwkundige keuring in Den Haag sta je sterker

Met de Bouwtechnische keuring van Vereniging Eigen huis wéét je wat je koopt. Een Bouwtechnische keuring is een onafhankelijke, visuele keuring van een bestaande woning. Deze keuring geeft je inzicht in de bouwkundige staat van de woning en inzage in de kosten om het huis in goede staat te brengen. Zo kom je na de koop van het huis niet voor verrassingen te staan. 

Naast de Bouwtechnische keuring kun je onze bouwkundigen inschakelen voor een Opleveringskeuring. Bij nieuwbouw is de oplevering een belangrijk juridisch moment. De bouwkundige inspecteert de woning en komt op voor je belangen.

Kosten van onze bouwkundige keuringen in Den Haag e.o.

Zo werkt een bouwkundige keuring van Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Waarom onze bouwkundige keuring

  • Het bouwkundig rapport kun je gebruiken bij de onderhandelingen over de prijs. Bekijk ook eens ons gratis e-book Bieden, onderhandelen en kopen
  • Een bouwkundige van Vereniging Eigen Huis is altijd onafhankelijk. Wanneer je problemen met de bouwer verwacht tijdens de oplevering van je nieuwbouwwoning, is het fijn te weten dat onze bouwkundige opkomt voor jouw belangen.
  • Ook voor juridische hulp kun je bij ons terecht: van gratis telefonisch advies tot gespecialiseerde juridische dienstverlening tegen een scherp tarief.
vereniging eigen huis

Onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en staan aan jouw kant. Ze zijn op de hoogte van de regelgeving in de bouw en beschikken over (regionale) bouwkundige kennis.

 

Ons bouwkundig rapport voldoet aan NHG

Na de bouwtechnische keuring in Den Haag ontvang je binnen 48 uur een uitgebreid bouwkundig rapport. Dit rapport voldoet aan de voorwaarden van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Hierin staan onder andere de kosten voor het in goede staat brengen van de woning. Ook worden eventuele kosten voor het verbeteren van de woning hierin opgenomen; denk aan het energiezuiniger maken van de woning of het vernieuwen van de keuken. De informatie in dit bouwkundig rapport kun je gebruiken bij de onderhandelingen over de prijs van de woning.
Ik zeg altijd: 'Een nieuwe woning is net een machine. En als je maar weet hoe die werkt, heb je er geen omkijken naar.' Naast het controleren van de bouwtechnische uitvoering, wijs ik kopers ook op hun rechten en plichten, geef ik adviezen en zet ik de opleverpunten op een rij. Pas nog zei een koper tegen me: 'Ik ben zo blij dat je er bij bent, dat geeft me rust.' En daar gaat het om.
Niek Reede, bouwkundige (Eigen Huis Magazine, jrg. 41 nov 2014)

Bouwkundige keuring in Den Haag of omgeving

Wil je meer weten over de Bouwtechnische keuring of de Opleveringskeuring van Vereniging Eigen Huis? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Bel ons op: 033 450 77 50                      

Openingstijden:
Ma - do 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 16.30 uur

Laat je terugbellen voor een Bouwtechnische keuring of een Opleveringskeuring.

Eigen Huis Bouwkundige Keuring Delft en Westland, Platinaweg 25, 2544 EZ Den Haag. Onze bouwkundige keuringen in Den Haag en omgeving (regio Delft en Westland) worden uitgevoerd door zelfstandige bouwkundigen die zijn aangesloten bij Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis. 

Boek een Bouwtechnische keuring     Boek een Opleveringskeuring