Bouwkundige keuring in Den Haag-Beatrixkwartier

Regio Den Haag - Voorburg

Ben je op zoek naar een bouwkundige keuring in Den Haag-Beatrixkwartier of omgeving, dan staat Vereniging Eigen Huis voor je klaar. Onze onafhankelijke, gecertificeerde bouwkundigen weten wat er speelt in de buurt. Zij inspecteren de woning en komen op voor je belangen. Zo sta je sterker bij de onderhandelingen over de prijs. 
  • Kennis van de markt in Den Haag - Beatrixkwartier en omgeving
  • Onafhankelijk en professioneel
  • Jouw belangen staan voorop
  • 96% is tevreden over onze keuringen
  • Van keuring tot juridisch advies: je krijgt een totaalpakket

Sta sterker met onze bouwkundige keuring in Den Haag-Beatrixkwartier

Bij het kopen van een woning is het verstandig om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Met de Bouwtechnische keuring van Vereniging Eigen Huis krijg je meer inzicht in de bouwkundige staat van een woning. Met deze informatie sta je sterker bij de onderhandelingen over de prijs. 

Wordt jouw nieuwbouwhuis binnenkort opgeleverd? Dan is het verstandig om onze bouwkundige in te schakelen voor een Opleveringskeuring. De oplevering is namelijk een belangrijk juridisch moment. De bouwkundige inspecteert de woning op bouwkundige gebreken en komt op voor je belangen.

Kosten van onze bouwkundige keuringen in Den Haag-Beatrixkwartier e.o.

Zo werkt een bouwkundige keuring van Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Waarom onze bouwkundige keuring

  • Ook woningen van vijf of tien jaar oud kunnen mankementen hebben. Met een bouwtechnische keuring weet je wat je koopt en voorkom je onaangename verrassingen achteraf.
  • De oplevering van een nieuwbouwhuis is een officieel juridisch moment. Neem daarom altijd een professionele bouwkundige mee. Hij loopt de woning door en legt gebreken vast in een keuringsrapport. Hiermee sta je sterk bij een eventueel geschil.  
  • We hebben een uitgebreid netwerk aan bouwkundigen door het hele land. Zij leveren hoge kwaliteit en worden regelmatig gecontroleerd.
vereniging eigen huis

Onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en staan aan jouw kant. Ze zijn op de hoogte van de regelgeving in de bouw en beschikken over (regionale) bouwkundige kennis.

 

Ons bouwkundig rapport voldoet aan NHG

Na de inspectie van de bouwkundige ontvang je binnen 48 uur een uitgebreid bouwkundig rapport dat voldoet aan de voorwaarden van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). In dit rapport vind je onder andere de kosten voor het in goede staat brengen van de woning. Ook de eventuele kosten voor het verbeteren van de woning vind je in dit rapport. Denk hierbij aan het isoleren of energiezuinig maken van de woning. Deze informatie kun je gebruiken in onderhandelingen over de prijs van de woning.

Bouwkundige keuring in Den Haag-Beatrixkwartier of omgeving

Wil je meer weten over de Bouwtechnische keuring of de Opleveringskeuring van Vereniging Eigen Huis? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Bel ons op: 033 450 77 50                      

Openingstijden:
Ma - do 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 16.30 uur

Laat je terugbellen voor een Bouwtechnische keuring of een Opleveringskeuring.

Eigen Huis Bouwkundige Keuring Den Haag-Voorburg, Jan Pieterszoon Coenstraat 7, 2595 WP Den Haag. Onze bouwkundige keuringen in Den Haag Beatrixkwartier en omgeving (regio Den Haag-Voorburg) worden uitgevoerd door zelfstandige bouwkundigen die zijn aangesloten bij Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis. 

Boek een Bouwtechnische keuring     Boek een Opleveringskeuring