Bouwkundige keuring in Gorinchem

Regio Zuid-Holland Zuid

Ben je op zoek naar een bouwkundige keuring in Gorinchem of omgeving, dan staat Vereniging Eigen Huis voor je klaar. Onze onafhankelijke, gecertificeerde bouwkundigen weten wat er in de buurt speelt. Zij inspecteren de woning en komen op voor je belangen. Zo sta je sterker bij de onderhandelingen over de prijs. 
  • Kennis van de markt in Gorinchem en omgeving
  • Onafhankelijk en professioneel
  • Jouw belangen staan voorop
  • 96% is tevreden over onze keuringen
  • Van keuring tot juridisch advies: je krijgt een totaalpakket

Met onze bouwkundige keuring in Gorinchem sta je sterker

Met de Bouwtechnische keuring van Vereniging Eigen huis wéét je wat je koopt. Een Bouwtechnische keuring is een onafhankelijke, visuele keuring van een bestaande woning. Deze keuring geeft je inzicht in de bouwkundige staat van de woning en inzage in de kosten om het huis in goede staat te brengen. Daardoor kom je niet voor verrassingen te staan als je het huis koopt. 

Naast de Bouwtechnische keuring kun je onze bouwkundigen inschakelen voor een Opleveringskeuring. Bij nieuwbouw is de oplevering een belangrijk juridisch moment. De bouwkundige inspecteert de woning en komt op voor je belangen.

Kosten van onze bouwkundige keuringen in Gorinchem e.o.

Zo werkt een bouwkundige keuring van Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Waarom onze bouwkundige keuring

  • Onze bouwkundige let ook op de veiligheid in huis. Hij kijkt bijvoorbeeld naar de aanwezigheid van rookmelders.
  • De oplevering van een nieuwbouwhuis is een officieel juridisch moment. Neem daarom altijd een professionele bouwkundige mee. Hij loopt de woning door en legt gebreken vast in een keuringsrapport. Hiermee sta je sterk bij een eventueel geschil. 
  • Ook voor juridische hulp kun je bij ons terecht: van gratis telefonisch advies tot gespecialiseerde juridische dienstverlening tegen een scherp tarief.
vereniging eigen huis

Onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en staan aan jouw kant. Ze zijn op de hoogte van de regelgeving in de bouw en beschikken over (regionale) bouwkundige kennis.

 

Ons bouwkundig rapport voldoet aan NHG

Na de Bouwtechnische keuring in Gorinchem ontvang je binnen 48 uur een uitgebreid bouwkundig rapport. Dit rapport voldoet aan de voorwaarden van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Hierin staan onder andere de kosten voor het in goede staat brengen van de woning. Ook worden eventuele kosten voor het verbeteren van de woning hierin opgenomen; denk aan het energiezuiniger maken van de woning of het vernieuwen van de keuken. De informatie in dit bouwkundig rapport kun je gebruiken bij de onderhandelingen over de prijs van de woning.  
De bouwkundigen waarmee we werken kijken ook naar de staat van onderhoud van een woning. Veel adviesbureaus doen dat niet, zij letten alleen op gebreken. Die zullen van oud schilderwerk niets zeggen, tenzij er echt dingen mis zijn. Wij vinden: het laten schilderen van een huis kan je flink wat kosten, daarom wil je weten waar je aan toe bent voor je een huis koopt.
Chris Kuin, bouwkundige en opleider (Eigen Huis Magazine, jrg. 43 dec 2016/jan 2017)

Bouwkundige keuring in Gorinchem of omgeving

Wil je meer weten over de Bouwtechnische keuring of de Opleveringskeuring van Vereniging Eigen Huis? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Bel ons op: 033 450 77 50                      

Openingstijden:
Ma - do 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 16.30 uur

Laat je terugbellen voor een Bouwtechnische keuring of een Opleveringskeuring.

Eigen Huis Bouwkundige Keuring Zuid-Holland Zuid, Touwbaan 1, 4205 AB Gorinchem. Onze bouwkundige keuringen in Gorinchem en omgeving (regio Zuid-Holland Zuid) worden uitgevoerd door zelfstandige bouwkundigen die zijn aangesloten bij Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.

Boek een Bouwtechnische keuring     Boek een Opleveringskeuring