Top 5 meest gestelde vragen

Ik heb nog geen aanbod ontvangen
Op dit moment zijn alle aanbiedingen verstuurd. Als u nog geen aanbod heeft ontvangen, kijkt u dan in uw spam- /ongewenste e-mail map. Vermoedelijk is de e-mail daarin terecht gekomen. 
Wat moet ik kiezen, 1 of 3 jaar?

Het aanbod is afgestemd op uw persoonlijke situatie, 
Om u de keuze te geven, bieden wij contracten met een looptijd van 1 jaar en 3 jaar. Zo bepaalt u zelf wat het beste bij uw situatie past. Omdat de tarieven meerdere keren per jaar veranderen, kunnen wij niet zeggen of op termijn het 1- of het 3-jarige contract voordeliger is. Voor beiden contracten geldt dat de tarieven zeer scherp zijn en vaststaan voor de gehele duur van het contract. Als u op het aanbod ingaat, wordt de volledige overstap verzorgd.

Voordelen 3 jaar

  • Zekerheid van scherpe levertarieven voor 3 jaar
  • Als de levertarieven in de markt stijgen, dan heeft u daar 3 jaar lang geen last van
  • U heeft 3 jaar geen omkijken naar uw energiecontract.

Voordelen 1 jaar

  • U bent één jaar zeker van scherpe tarieven
  • Na een jaar ontvangt u van de leverancier een verlengingsaanbieding
  • Mochten de prijzen gedaald zijn, dan kunt u daar volgend jaar weer van profiteren.
Hoe werkt de acceptatieprocedure?
1. In de e-mail met het persoonlijk aanbod klikt u op: [kies aanbod]
2. Vul uw aanvullende gegevens in
3. Lees de samenvatting door
4. Klik hier nog op: [Ik ga akkoord]
5. U krijgt een bevestigingsmail van uw contractkeuze
Is de energiebelasting inbegrepen in het aanbod?
De overheidsheffingen van 2019 zijn nog niet in het aanbod verwerkt. Zodra hier meer over bekend is, zullen wij deze tarieven aanpassen en verwerken in het aanbod. Als er een inschrijving bij ons bekend is. Wordt u per e-mail hiervan op de hoogte gebracht. 
Kan ik meedoen aan de Collectieve Inkoop Energie met zonnepanelen?
Als uw woning beschikt over zonnepanelen, kunt u ook meedoen met de Collectieve Inkoop Energie. U kunt op het inschrijfformulier bij uw inschrijfgegevens aangeven dat uw woning beschikt over zonnepanelen. Zodra de uitslag van de veiling bekend is, ontvangt u meer informatie over salderen en terugleveren bij de winnende leverancier(s). Voor verdere informatie over deelname met zonnepanelen kunt u terecht in de “Veelgestelde vragen” die staan aan de rechterkant van het persoonlijk aanbod

 

Staat uw vraag hier niet bij, kijk dan ook eens op Veelgestelde vragen over de Collectieve inkoop Energie.

 

WhatsApp

 

U kunt op werkdagen met ons WhatsAppen. Binnen 30 minuten krijgt u reactie van ons. Voeg het telefoonnummer 06 83 61 65 40 toe aan uw eigen contacten en app uw vraag. 
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9:00 uur tot 21:00 uur en op vrijdag van 9:00 uur tot 16:30 uur. Wanneer u gebruik maakt van WhatsApp gelden de door hen gestelde privacyregels.