Winnende energieleverancier Collectieve Inkoop Energie

De veiling is geweest en de winnaar is bekend. Voor zowel het 3-jarig als 1-jarig contract heeft Essent het beste bod gedaan. Een gevestigde naam in energieland. Ontdek wat Essent voor jou kan betekenen.

Profiteer ook van de goede deal!
Accepteer je persoonlijke aanbod en betaal snel op je energierekening. Je vindt de link naar jouw persoonlijke aanbodpagina in je mailbox.
Of vraag de link makkelijk opnieuw aan.

 

Essent

3-jarig contract

Gemiddelde besparing: € 708,- (€ 236,- per jaar) op gas en 100% groene stroom uit Nederland.essent

1-jarig contract

Gemiddelde besparing € 354,- op gas en 100% groene stroom.

Grote leverancier met lange historie

Als energieleverancier helpt Essent ruim 2,5 miljoen klanten aan energie in Nederland en België in de particuliere en zakelijke markt. Daarmee zijn ze en van de grootste energieleveranciers in Nederland. Hun geschiedenis gaat een tijd terug, in 1909 is het bedrijf opgericht.

Groene stroom

Alle stroom van Essent is groen en wordt volledig opgewekt door windmolens. In 1995 was Essent het eerste bedrijf dat groene stroom introduceerde. En sinds oktober 2017 biedt het bedrijf, particulieren zelfs helemaal geen grijze stroom meer aan. De energiebronnen die Essent gebruikt is, zoals bij alle energiebedrijven, in te zien middels het stroometiket.

Daarom kies je voor Essent

  • Jarenlange ervaring
  • Altijd 100% groene stroom
  • Uitgebreid loyalty programma

Thuisvoordeel

Omdat Essent blij is met haar klanten hebben ze via het programma Thuisvoordeel leuke acties en aanbiedingen. Ze verrassen je regelmatig met cadeautjes. En je kunt eenvoudig Air Miles sparen..

Inzicht in jouw energiezaken

In de app verbruiksmanager+ regel je al je energiezaken makkelijk en snel. Zo krijg je inzichten in je verbruik, teruglevering van zonnepanelen en controle over je termijnbedrag.

We zijn genomineerd voor website van het jaar. Stem je op ons?