Winnende energieleveranciers Collectieve Inkoop Energie

De veiling is geweest en de winnaar is bekend. Het beste bod voor zowel het 3-jarige als 1-jarige energiecontract komt van Budget Energie.

Profiteer ook van de goede deal!

Accepteer je persoonlijke aanbod en bespaar snel op je energierekening. Je vindt de link naar jouw persoonlijke aanbodpagina in je mailbox. Of vraag de link makkelijk opnieuw aan.

Budget Energiebudget-energie

1-jarig contract – 49% korting

Gemiddelde besparing € 479 op gas en groene stroom.

3-jarig contract – 36% korting 

Gemiddelde besparing: € 351 per jaar (totaal € 1.053) op gas en groene stroom.

  • Elektriciteit - 100% groene stroom
  • Gas 

Wij houden het simpel

Wij houden het graag simpel: blijvend lage tarieven voor je groene stroom en gas. Niets meer en niets minder. Door zo efficiënt mogelijk te werken bieden wij onze klanten blijvend voordeel met toch een persoonlijke service. Wij zijn een 100% Nederlands bedrijf met 150 werknemers en inmiddels meer dan 250.000 klanten. Heb je zonnepanelen? Dan kun je bij ons onbeperkt salderen. Wel zo prettig!

Daarom Budget Energie

  • Minder betalen
  • Minder gedoe
  • 100% groene stroom
  • Gewoon goede service

Groen en tóch goedkoop 

Wij vinden groene stroom heel gewoon, daarom is 100% van onze energie groen. Onze groene stroom bestaat uit windenergie en wekken wij op met Nederlandse windmolens (de zonne-energie komt uit Italië). We zijn transparant over ons stroometiket. Groene en toch goedkope stroom vinden wij heel vanzelfsprekend en niet iets om onszelf voor op de borst te kloppen. Hoe meer mensen er overstappen, hoe groener alle stroom in Nederland wordt.

Minder gedoe

Onze dienstverlening is efficiënt zodat je zo min mogelijk tijd aan ons kwijt bent. Verhuizen of meterstanden doorgeven. Alles met een paar klikken. Wij zijn er voor de nuchtere Nederlander. Die niet in mooie praatjes gelooft. Die minder wil betalen. En die geen gedoe wil.

Budget Energie