Winnende energieleverancier Collectieve Inkoop Energie

De veiling is geweest en de winnaars zijn bekend. Voor het 3-jarige contract heeft Greenchoice het beste bod gedaan. Voor het 1-jarige contract is dat Budget Energie. 

Profiteer ook van de goede deal!
Accepteer je persoonlijke aanbod en bespaar op je energierekening. Je vindt de link naar jouw persoonlijke aanbodpagina in je mailbox.
Of vraag de link makkelijk opnieuw aan.

 

GreenchoiceGreenchoice

3-jarig contract - 25% korting

Gemiddelde besparing: € 241,- per jaar (totaal € 722,-) op gas en groene stroom.

Onze duurzame missie 

Wij zijn de versneller en verbinder op weg naar 100% groene energie. Samen met onze 565.000 klanten maken we groene keuzes. Wij wachten niet af en gaan zelf aan de slag: we voorzien onze klanten van 100% groene stroom, stimuleren iedereen om energie te besparen en bieden hulp bij het zelf opwekken ervan.

Bosgecompenseerd gas 

Bij Greenchoice bieden we bosgecompenseerd gas aan, ook wel CO2 gecompenseerd gas. Dit houdt in dat we alle CO2 uitstoot van het gas dat wij leveren aan onze klanten, compenseren via onze wereldwijde bosprojecten. Hiermee zijn we een van de grootste bosbeschermers ter wereld. 
Een van de grootste bosbeschermers ter wereld 
Al meer dan 2 miljoen bomen geplant 
100% gasverbruik van onze klanten gecompenseerd

Traceerbare duurzame stroom

Bij Greenchoice is duurzame stroom altijd te herleiden naar de bron, of dit nu zon, wind of biomassa is. Greenchoice geeft je die zekerheid via de zogeheten garantie van oorsprong. Zo is jouw energie traceerbaar en zie je in jouw overeenkomst waar jouw groene stroom precies vandaan komt.
Daarom kies je voor Greenchoice 
Meest duurzame energiemerk van Nederland 
Al jouw CO2 uitstoot wordt gecompenseerd 
100% groene stroom uit Nederland
Hoge klantwaardering 
Duurzaam spaarprogramma

Samen Greenchoice spaarprogramma

Speciaal voor onze klanten hebben wij Samen Greenchoice, het spaarprogramma dat duurzaam gedrag stimuleert. Deelnemers worden beloond met punten voor het maken van duurzame keuzes, die zij kunnen inwisselen voor duurzame aanbiedingen in de Samen Greenchoice winkel.

Greenchoice app

In de energie-app krijg je als klant realtime inzicht in je stroomverbruik, kom je te weten welke categorieën in huis je energiekosten omhoog jagen én regel je veel energiezaken zelf.

 

 

Budget Energiebudget-energie

1-jarig contract - 40% korting

Gemiddelde besparing € 389,- op gas en groene stroom.

Wij houden het simpel

Wij houden het graag simpel: blijvend lage tarieven voor uw groene stroom en gas. Niets meer en niets minder. Door zo efficiënt mogelijk te werken bieden wij onze klanten blijvend voordeel met toch een persoonlijke service. Budget Energie is een 100% Nederlands bedrijf met 150 werknemers en inmiddels meer dan 250.000 klanten. Heeft u zonnepanelen? Dan kunt u bij Budget Energie onbeperkt salderen. Wel zo prettig!

Daarom Budget Energie

Minder betalen
Minder gedoe
100% groen stroom
Gewoon goede service

Groen en tóch goedkoop 

Wij vinden groene stroom heel gewoon, daarom is 100% van onze energie groen. Onze groene stroom bestaat uit windenergie en wordt opgewekt door Nederlandse windmolens (de zonne-energie komt uit Italië). We zijn transparant over ons stroometiket. Groene en toch goedkope stroom vinden wij heel vanzelfsprekend en niet iets om onszelf voor op de borst te kloppen. Hoe meer mensen er overstappen, hoe groener alle stroom in Nederland wordt.

Minder gedoe

We hebben onze dienstverlening zo efficiënt gemaakt zodat je zo min mogelijk tijd aan ons kwijt bent. Verhuizen. Meterstanden doorgeven. Alles met een paar klikken. Wij zijn er voor de nuchtere Nederlander. Die niet in mooie praatjes gelooft. Die minder wil betalen. En die geen gedoe wil.

Budget Energie

Greenchoice