Winnende energieleveranciers Collectieve Inkoop Energie

De veiling is geweest en de winnaars zijn bekend. Voor het drie-jarige contract heeft Huismerk Energie het best bod gedaan. Voor het één-jarige contract kon Budget Energie de scherpste tarieven bieden. Maak hier kennis met de leveranciers.

Profiteer ook van de goede deal!
Accepteer je persoonlijke aanbod en betaal snel minder voor energie. Je vind de link naar jouw persoonlijke aanbodpagina in je mailbox. Of vraag de link makkelijk opnieuw aan.

huismerk-energie

Huismerk Energie

3-jarig contract

Gemiddelde besparing: € 699,- (€ 233,- per jaar) op gas en groene stroom.

Elektriciteit - Nederlandse wind/zon
CO2 gecompenseerd gas

Bijdragen aan een duurzaam Nederland

Alles om ons heen verandert in rap tempo. Hoe ‘t er morgen uit ziet? Dat bepalen we voor een groot gedeelte zelf met de keuzes die we dagelijks maken. Zo ook met de keuze voor energie, waar het vandaan komt en hoe we er mee omgaan. Wij maken het voor íedereen mogelijk bij te dragen aan een duurzame toekomst. Heel simpel, met ‘nieuwe energie,’ natuurlijk van eigen bodem. We investeren in samenwerkingen met de opwekkers van nieuwe energie. Helpen de aanpakkers die actief bezig zijn met verduurzamen. Én we zijn er voor de overstappers die zoeken naar nieuwe energie voor een eerlijke prijs. Zo zetten we ons sinds 2013 samen met onze klanten in voor een duurzame toekomst. Doet u ook mee?

Daarom Huismerk Energie

  • Nieuwe energie, 100% Hollands groen
  • CO2 gecompenseerd gas
  • Een eerlijke prijs en een contract zonder ‘kleine lettertjes’
  • Service met een glimlach
  • Gemak met de persoonlijke online klantomgeving ‘Mijn Huismerk Energie’

100% Hollands groene energie

Wij leveren u uitsluitend stroom van Hollandse windmolen- en zonneprojecten. Echt duurzame opwek van eigen bodem dus. Met onze bijdrage aan de energietransitie behoren we volgens het duurzaamheidsonderzoek van de Consumentenbond, Greenpeace, Natuur & Milieu en Wise, al jaren tot de voorlopers in duurzaamheid.

Service met een glimlach

Het regelen van uw energiezaken moet vooral simpel zijn en niet teveel tijd kosten. Dagelijks staan onze mensen via diverse kanalen voor u klaar. Veel zaken regelt u ook eenvoudig zelf via uw persoonlijke online klantomgeving, Mijn Huismerk Energie.

budget-energie

Budget Energie

1-jarig contract

Gemiddelde besparing € 203,- op gas en groene stroom.

Elektriciteit - 100% groene stroom
Gas

Wij houden het simpel

Wij houden het graag simpel: blijvend lage tarieven voor uw groene stroom en gas. Niets meer en niets minder. Door zo efficiënt mogelijk te werken bieden wij onze klanten blijvend voordeel met toch een persoonlijke service. Budget Energie is een 100% Nederlands bedrijf met 150 werknemers en inmiddels meer dan 250.000 klanten. Heeft u zonnepanelen? Dan kunt u bij Budget Energie onbeperkt salderen. Wel zo prettig!

Daarom Budget Energie

  • Minder betalen
  • Minder gedoe
  • 100% groen stroom
  • Gewoon goede service

Groen en tóch goedkoop

Wij vinden groene stroom heel gewoon, daarom is 100% van onze energie groen. Onze groene stroom bestaat uit windenergie en wordt opgewekt door Nederlandse windmolens (de zonne-energie komt uit Italië). We zijn transparant over ons stroometiket. Groene en toch goedkope stroom vinden wij heel vanzelfsprekend en niet iets om onszelf voor op de borst te kloppen. Hoe meer mensen er overstappen, hoe groener alle stroom in Nederland wordt.

Minder gedoe

We hebben onze dienstverlening zo efficiënt gemaakt zodat je zo min mogelijk tijd aan ons kwijt bent. Verhuizen. Meterstanden doorgeven. Alles met een paar klikken. Wij zijn er voor de nuchtere Nederlander. Die niet in mooie praatjes gelooft. Die minder wil betalen. En die geen gedoe wil.