Goedkope energie

De tarieven die energieleveranciers vragen voor stroom en gas, kunnen enorm verschillen. En dat is best gek als je je bedenkt dat de stroom en gas naar je woning altijd hetzelfde is. Kies dus voor goedkope energie.

Hoe zorg ik dat ik goedkope energie krijg? 

De meest eenvoudige manier is meedoen met onze Collectieve Inkoop Energie. Inschrijven is vrijblijvend. Wij bundelen alle inschrijvingen en organiseren een veiling voor gekwalificeerde  energieleveranciers. Energieleveranciers willen u graag als klant en strijden daarom met elkaar voor het beste bod. De leverancier met het beste bod, wint de veiling. Op die manier behalen we gegarandeerd scherpe tarieven. U ontvangt dit aanbod, afgestemd op uw situatie, en beslist zelf of u op het aanbod ingaat. Dit kan in enkele minuten via onze website. Zo wordt overstappen een fluitje van een cent!

Behaalde resultaten 

Tot nu toe waren de energietarieven uit onze veiling 24 % tot 39 % goedkoper dan de tarieven in de markt. Sinds 2009 zijn via ons collectief al ruim een half miljoen huishoudens eenvoudig overgestapt naar deze scherpe energietarieven. Zij bespaarden gemiddeld € 300. 

Aantal overstappers Collectieve Inkoop Energie 2009-2016

Bekijk ook het uitgebreide overzicht resultaten