Hoe werkt de Collectieve Inkoop Energie?

Meedoen met de Collectieve Inkoop Energie is heel gemakkelijk. U hoeft zich alleen maar in te schrijven, want wij doen de rest. Wij vergelijken alle partijen, organiseren een veiling en sturen u een persoonlijk aanbod. En natuurlijk kiest u zelf of u daar ja op zegt. Zo bespaart u gemiddeld € 300 per jaar op uw energierekening.

Bekijk ook onze veelgestelde vragen

In 5 stappen over naar een nieuwe energieleverancier

1. Vrijblijvend inschrijven

Alle huishoudens in Nederland kunnen zich gratis en vrijblijvend inschrijven.

2. Veiling

Wij organiseren een veiling voor energieleveranciers die aan onze kwaliteitseisen voldoen. We kunnen een scherpe prijs en goede voorwaarden bedingen voor gas en groene stroom, omdat veel mensen meedoen. 

3. Persoonlijk aanbod

Iedereen kan meedoen aan de Collectieve Inkoop Energie. Uiterlijk 29 november 2017 ontvangt u een persoonlijk aanbod, dat uit een één- en een driejarig contract bestaat. U beslist zelf of u het aanbod accepteert.

4. Overstappen

Als u het aanbod accepteert, ontvangt u een bevestiging waarna de bedenktijd van 14 dagen ingaat. Wij zeggen uw huidige energiecontract op en regelen de nieuwe overeenkomst. U hoeft alleen uw meterstanden door te geven aan uw oude energieleverancier. 

5. Bespaar

Omdat er veel mensen meedoen, kunnen we een scherpe prijs en goede voorwaarden bedingen. Gemiddeld besparen deelnemers € 300 per jaar. 

Sta ook sterker met bijna 750.000 leden