Hoe werkt de Collectieve Inkoop Energie?

Overstappen met de Collectieve Inkoop Energie is heel gemakkelijk. U hoeft zich alleen vrijblijvend in te schrijven. Als u de persoonlijke aanbieding accepteert, regelen wij de overstap. Iedereen kan meedoen.

Bekijk ook onze veelgestelde vragen

In 5 stappen over naar een nieuwe energieleverancier

1. Vrijblijvend inschrijven

Iedereen kan zich gratis en vrijblijvend inschrijven. Op 9 oktober opent de officiële inschrijving, maar u kunt nu al aangeven hiervan op de hoogte gehouden te willen worden.

2. Veiling

Wij organiseren een veiling voor energieleveranciers die aan onze kwaliteitseisen voldoen. We kunnen een scherpe prijs en goede voorwaarden bedingen voor gas en groene stroom, omdat veel mensen meedoen. 

3. Persoonlijk aanbod

Iedereen kan meedoen aan de Collectieve Inkoop Energie. Uiterlijk 29 november 2017 ontvangt u een persoonlijk aanbod, dat uit een één- en een driejarig contract bestaat. U beslist zelf of u het aanbod accepteert.

4. Overstappen

Als u het aanbod accepteert, ontvangt u een bevestiging waarna de bedenktijd van 14 dagen ingaat. Wij zeggen uw huidige energiecontract op en regelen de nieuwe overeenkomst. U hoeft alleen uw meterstanden door te geven aan uw oude energieleverancier. 

5. Bespaar

Omdat er veel mensen meedoen, kunnen we een scherpe prijs en goede voorwaarden bedingen. Gemiddeld besparen deelnemers € 300 per jaar.