Iedereen kan meedoen

Iedereen kan zich gratis en vrijblijvend inschrijven voor de Collectieve Inkoop Energie. Meedoen kan dus ook als je huidige energiecontract nog niet is afgelopen. 

Hoe zit het met je contract?

1. Je hebt een contract voor onbepaalde tijd
Dan kun je op elk moment wisselen van energieleverancier. Als je ons aanbod accepteert, begint je nieuwe energiecontract over vier tot acht weken. 

2. Je huidige contract loopt af op uiterlijk 4 oktober 2021
Als je ons aanbod accepteert, begint je nieuwe energiecontract als je oude contract is afgelopen. Er is een voorbehoud: tussen het moment dat je het aanbod accepteert en de begindatum van je nieuwe contract zit minimaal vier tot acht weken. 

3. Je huidige contract loopt af na 4 oktober 2021
Ook als je huidige energiecontract afloopt na 4 oktober 2021, kun je ons aanbod accepteren. Je nieuwe contract begint vier tot acht weken nadat je het aanbod hebt geaccepteerd. Houd er rekening mee dat je huidige energieleverancier een opzegvergoeding in rekening kan brengen. 

Gratis lidmaatschap

Nadat je je hebt ingeschreven voor de Collectieve Inkoop Energie ontvang je vrijblijvend een persoonlijk aanbod. Accepteer je het aanbod, dan word je gratis een jaar lid van Vereniging Eigen Huis. Heb je eerder gebruikgemaakt van het gratis lidmaatschap? Dan wordt de contributie automatisch bij jou in rekening gebracht.

Samen de beste energiedeal

Schrijf je vrijblijvend in voor de Collectieve Inkoop Energie. Bespaar gemiddeld € 300 op je energierekening.

Vrijblijvend inschrijven

Ervaringen van overstappers

Al een half miljoen huishoudens stapten met de Collectieve Inkoop Energie over naar een goedkoper energiecontract. Zij gingen je voor

Zo werkt het

Wij organiseren een energieveiling en sturen je een persoonlijk aanbod. Als je dit aanbod accepteert, regelen wij de rest. Hoe het werkt

Veelgestelde vragen

Wij zetten de meest gestelde vragen over de Collectieve Inkoop Energie voor je op een rij.  Bekijk de antwoorden

Contactformulier

Het antwoord op je vraag niet gevonden? Neem contact met ons op via het contactformulier. Bellen kan ook. We zijn te bereiken op (033) 450 7750 (ma - do 9.00 tot 21.00 uur, vr 9.00 tot 16.30 uur). Contact