Over buitenschilderwerk

Binnen Collectieve Inkoop Schilderwerk gebruiken de schilders topverf van verffabrikant Sikkens. Daarmee bent u verzekerd van één van de beste buitenlakken die extreem lang mooi blijft; een vereiste om minimaal zes jaar garantie te kunnen bieden.

Optimale bescherming van uw houtwerk

Mede door het gebruik van de Sikkens topverf heeft u gegarandeerd zes jaar lang geen omkijken naar het schilderwerk. Daarnaast zijn de schilders zorgvuldig geselecteerd en geïnstrueerd. Zij werken volgens strenge richtlijnen en een expert van Vereniging Eigen Huis controleert het schilderwerk bij oplevering. Als het schilderwerk is goedgekeurd, ontvangt u een garantiecertificaat. Maar ziet u in de zes jaar na de schilderklus toch dat de verf begint te bladderen? Neem dan contact op met Uw Huismeester Projecten via 088-888 72 11 (werkdagen van 07.30u tot 17.30u).

Beits of lak?

Beits is een afwerking waarbij de houtnerf zichtbaar blijft terwijl lak volledig dekt en het hout dus niet zichtbaar is. Beits heeft een minder duurzaam karakter en valt daarom niet binnen de garantie. Binnen Collectieve Inkoop Schilderwerk kunt u voor één bepaald onderdeel (zoals een voor- of achterdeur) voor beits kiezen. Op dit onderdeel zit geen zes jaar garantie.

Kleurenpalet

Buitenschilderwerk en de kleurkeuze moet jaren meegaan. Er wordt immers niet jaarlijks geschilderd. Sikkens heeft een enorm assortiment kleuren. Als u een andere kleur wilt dan de bestaande, denkt u daar dan vast over na zodat u uw wensen af kunt stemmen met de schilder tijdens de schouw.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor Collectieve Inkoop Schilderwerk. Meedoen kan ook als u geen lid bent van Vereniging Eigen Huis.

Zo werkt het

Vul uw gegevens in, dan ontvangt u een persoonlijke aanbieding. Als u dit aanbod accepteert, regelen wij de rest.

Veelgestelde vragen

Wat is allemaal bij de prijs inbegrepen? Welke verf gebruiken jullie? Kan iedereen meedoen?

Ervaringen van anderen

Vele huiseigenaren hebben gekozen voor gemak en zekerheid met Collectieve Inkoop Schilderwerk.
Sta ook sterker met bijna 750.000 leden