Uw huis laten schilderen in 6 stappen

Voor het uitvoeren van het schilderwerk heeft Vereniging Eigen Huis het bedrijf Uw Huismeester Projecten geselecteerd. Zij beschikken over een groot netwerk schilders verspreid over het hele land, zodat we schilderwerk snel kunnen inplannen. Uw Huismeester Projecten zorgt dat uw huis door een gekwalificeerde schilder met topverf van Sikkens geschilderd wordt. Vervolgens inspecteert Vereniging Eigen Huis het schilderwerk waarna u zes jaar volledige garantie krijgt.

1. Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wilt u de houten onderdelen van minimaal 1 hele gevel laten schilderen? Geef aan wat u wilt laten schilderen, dan ontvangt u direct een vrijblijvend aanbod. Voor leden en niet-leden.

2. De schilder komt langs

Zodra u de offerte accepteert, komt Uw Huismeester Projecten in actie. De schilder komt langs en bekijkt de staat van de opgegeven elementen van uw woning. Indien nodig, krijgt u een nieuwe offerte.

3. Schilderen

Tijdens of na de voorinspectie maakt de schilder een afspraak wanneer hij start met het schilderwerk. Dit is onder voorbehoud van werkbaar weer en uw agenda.

4. Controle door een expert

Als de schilder klaar is controleert Vereniging Eigen Huis het schilderwerk. Constateert de expert dat er werk moet worden hersteld, dan maakt de schilder het in orde en ontvangt u het garantiebewijs.

5. Betaling

U betaalt het schilderwerk in termijnen. Tien dagen voor de schilder begint, betaalt u 20%. Als de schilder zijn werkzaamheden heeft afgerond, betaalt u 60%. De laatste 20% betaalt u na de controle.

6. Garantie

Na de inspectie en betaling van de laatste termijn, ontvangt u een certificaat voor 6 jaar volledige garantie op het schilderwerk.

De beste garantie op uw buitenschilderwerk?

Ga voor het gemak en de zekerheid van Collectieve Inkoop Schilderwerk. Vraag nu een offerte aan en ontvang direct een vrijblijvend persoonlijk aanbod.

Offerte aanvragen

Contact

Heeft u nog vragen over Collectieve Inkoop Schilderwerk? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Bellen kan ook. We zijn te bereiken op (033) 450 77 50 (ma - do 9.00 tot 21.00 uur, vr 9.00 tot 16.30 uur).

Sta ook sterker met bijna 750.000 leden