Over Collectieve Inkoop Schilderwerk

Goed buitenschilderwerk is van belang voor de waarde van uw woning. Maar zelf schilderen is een flinke klus en uitbesteden is een hoop geregel. Waar vindt u een goede schilder en hoe beoordeelt u de kwaliteit? Veel leden lopen rond met deze vragen. Daarom hebben we Collectieve Inkoop Schilderwerk ontwikkeld waarmee we samen met Uw Huismeester Projecten de beste kwaliteit regelen. Alle schilders die meedoen, zijn zorgvuldig geselecteerd en het schilderwerk wordt na afloop gecontroleerd door onze experts. Daar bovenop krijgt u ook nog zes jaar garantie.

Collectieve Inkoop Schilderwerk is een samenwerking van Vereniging Eigen huis en de volgende twee partners:

Uw Huismeester Projecten

Voor de uitvoering van het schilderwerk heeft Vereniging Eigen Huis het bedrijf Uw Huismeester Projecten geselecteerd dat gespecialiseerd is in woningonderhoud. Deze organisatie is verantwoordelijk voor het schilderwerk van Collectieve Inkoop Schilderwerk en werkt met zorgvuldig geselecteerde schilders verspreid over het hele land. Hierbij let Uw Huismeester Projecten  op de manier van werken, kwaliteit, prijs, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Uw Huismeester Projecten neemt het werk uit handen. U hoeft hiervoor dus niets te doen.

Sikkens

Op basis van kwaliteit, prijs en distributienetwerk heeft Collectieve Inkoop Schilderwerk gekozen voor verfleverancier Sikkens. Een internationaal erkend merk dat hoogwaardige kwaliteit verfproducten levert aan professionele schilders en consumenten. Met de topkwaliteit buitenlakken van Sikkens wordt uw woning maximaal beschermd en blijft uw schilderwerk lang goed. Daarom kunnen we zes jaar volledige garantie op het schilderwerk geven.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor Collectieve Inkoop Schilderwerk. Meedoen kan ook als u geen lid bent van Vereniging Eigen Huis.

Zo werkt het

Vul uw gegevens in, dan ontvangt u een persoonlijke aanbieding. Als u dit aanbod accepteert, regelen wij de rest.

Voor wie

Veel huizen kunnen geschilderd worden via dit collectief. Toch zijn een aantal woningen uitgesloten.

Contact

Heeft u nog vragen over Collectieve Inkoop Schilderwerk? Neem dan gerust contact met ons op via (033) 450 77 50.
Sta ook sterker met bijna 750.000 leden