'Zonne-energie moet voor iedereen mogelijk zijn'

Logo-KiesZonFrank Heijckmann, Algemeen directeur KiesZon

Ons doel is om voor iedereen zonne-energie bereikbaar te maken. Hiervoor hebben wij in 2008 KiesZon opgericht dat gevestigd is in ‘s-Hertogenbosch. De groene energieleverancier Greenchoice is voor 50 % eigenaar van KiesZon. 

Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop. Kwaliteit van een goed klantproces, de zonnestroomadviezen die wij geven en de producten die wij gebruiken.

De zonnepanelen die wij gebruiken worden vooraf steekproefsgewijs getest door het onafhankelijke bedrijf www.solartester.nl. Hierdoor weten wij zeker dat de panelen die wij gebruiken écht goed zijn. Daarnaast worden de digitale opleverdocumenten gecontroleerd voordat deze worden goedgekeurd.

Ook voeren wij achteraf steekproefsgewijze controles uit op gerealiseerde zonnestroomsystemen. Daarbij hebben wij nadrukkelijke aandacht voor de veiligheid van de zonnestroomsystemen.

Ander aspect rondom veiligheid is veilig werken. Vereniging Eigen Huis stelt hier terecht strenge eisen aan en wij streven dat volledig na. 

Ruime ervaring

Ons team bestaat uit meer dan 25 mensen. Onze zonnestroomadviseurs hebben ruime ervaring en kennis van zaken. Het zijn echte zonne- experts. Daarnaast hebben wij een eigen serviceteam dat eventuele problemen snel en adequaat kan oplossen.

Kortom met een goed advies, kwalitatief hoogwaardige én geteste producten, controles op kwaliteit en specifieke aandacht voor veiligheid aangevuld met optimale service werken wij dagelijks aan en voor tevreden klanten. Wij zijn er trots op dat wij wederom leden van Vereniging Eigen Huis op deze wijze kunnen bedienen. 

Regio

KiesZon is verantwoordelijk voor postcodes die beginnen met de cijfers 41 t/m 64, 69 t/m 72 en 74 t/m 76. 

Naar de website van KiesZon®
Algemene Voorwaarden KiesZon

Overweegt u ook zonnepanelen?

Doe de Dakcheck of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de Collectieve Inkoop Zonnepanelen. En ontdek of u de zon ook in uw voordeel kunt laten schijnen. 

Doe de Dakcheck!

Bereken vrijblijvend hoeveel energie en geld u kunt besparen met zonnepanelen. U heeft direct een overzicht van de opbrengsten en de kosten. En u kunt gelijk een offerte opvragen bij een door ons geselecteerde leverancier.

Bereken hoeveel u kunt besparen