'Professionele begeleiding, kwaliteit en innovatie staan voorop' 

200x41-Solarnrg-logoMarco van Veen, directeur SolarNRG

 

In 2003 is SolarNRG opgericht, omdat we een grote toekomst zagen in duurzame energie. Inmiddels zijn we uitgegroeid  tot een van de grootste leveranciers en installateurs van complete zonnepaneelsystemen in Nederland. Ons bedrijf is gevestigd in Poeldijk en levert zowel aan bedrijven als aan particulieren.

Professionele begeleiding

Ons team bestaat uit 25 collega’s met ieder hun eigen specialiteit. Solar-engineers, productmanagers, inkopers, leden van de technische dienst, magazijnmedewerkers, planners en installateurs zien erop toe dat de kwaliteit van de zonnepaneelsystemen altijd optimaal is en dat de installatie probleemloos verloopt.

Kwaliteit

SolarNRG staat voor kwaliteit. Daarop doen we geen concessies. Al onze producten zijn van hoogwaardige en bewezen kwaliteit, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. We hebben inmiddels veel ervaring opgedaan met grote collectieven, zoals bij Vereniging Eigen Huis. Dat zorgt ervoor dat we in staat zijn om probleemloos 150 woningen per week van zonnepanelen te voorzien.  

Innovatie

We zijn continu op zoek naar nieuwe technieken op het gebied van montagemateriaal, datalogging, energieopslag en esthetiek van zonnestroomsystemen. Hierbij kijken we uiteraard ook altijd naar het kostenaspect; de terugverdientijd is ten slotte een zeer belangrijk aspect van de investering.

Duurzame energie heeft de toekomst, daar zijn we nog altijd van overtuigd. De zonnestroommarkt is een zeer bewegelijke en interessante markt waar nog heel veel te innoveren valt en waarbij snel ingespeeld moet kunnen worden op verandering. En dat is SolarNRG op het lijf geschreven!

Regio

SolarNRG is onze leverancier voor de postcodes die beginnen met de volgende cijfers: 10 t/m 40, 65 t/m 68, 73 en 77 t/m 99

Naar de website van SolarNRG
Algemene voorwaarden SolarNRG

Overweegt u ook zonnepanelen?

Doe de Dakcheck of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de Collectieve Inkoop Zonnepanelen. En ontdek of u de zon ook in uw voordeel kunt laten schijnen. 

Doe de Dakcheck!

Bereken vrijblijvend hoeveel energie en geld u kunt besparen met zonnepanelen. U heeft direct een overzicht van de opbrengsten en de kosten. En u kunt gelijk een offerte opvragen bij een door ons geselecteerde leverancier.

Bereken hoeveel u kunt besparen