In vijf stappen naar zonne-energie

U overweegt zonnepanelen? Om het zo helder mogelijk voor u te maken, leggen we in vijf stappen uit hoe u naar zonne-energie overstapt. 

1. Bereken hoeveel uw dak waard is

De eerste stap in uw oriëntatie is uitzoeken of uw dak in aanmerking komt voor zonnepanelen en wat u ermee bespaart. Dat kan heel eenvoudig en snel via onze Dakcheck. U ontvangt dan een prijsindicatie.

Doe de Dakcheck

2. Vraag een offerte aan

Is uw dak geschikt en bent u alleen maar enthousiaster geworden over zonnepanelen? Dan kunt u na de Dakcheck direct een offerte aanvragen voor de Collectieve Inkoop Zonnepanelen. Dan weet u een paar dingen zeker: u werkt met de beste leveranciers, krijgt de beste zonnepanelen in de markt en kunt vertrouwen op begeleiding en toezicht van een onafhankelijke partij.

Bekijk ons aanbod

3. Maak een weloverwogen keuze

Zonnepanelen schaft u niet eventjes op een zonnige namiddag aan. U wilt er zeker van zijn dat u kiest voor een betrouwbare leverancier, die zonnepanelen van de beste kwaliteit zonder teveel gedoe op uw dak legt. Kies daarom voor de Collectieve Inkoop Zonnepanelen. Net zoals de 13.000 Zonne-experts die u voorgingen. 

Lees ervaringen

4. De installatie van uw zonnepanelen

Het is zover, de zonnepanelen worden geplaatst! Voor de installatie werken onze leveranciers met de beste materialen en volgens de juiste veiligheidsvoorschriften. Zelf kunt u ook al de nodige voorbereidingen treffen. 

De installatie: zo werkt het

5. De zonnepanelen zijn geplaatst. En nu?

Ook na de installatie kunt u op ons rekenen. Zo controleert een onafhankelijke expert uw installatie na oplevering. Ook leggen wij u uit hoe u zelf checkt of uw zonnepanelen werken en hoe u energie terug levert aan het elektriciteitsnet. Daarnaast krijgt u 10 jaar product- en 25 jaar vermogensgarantie, én een handige tool voor het terugvragen van btw En wilt u toch nog iets weten, dan kunt u natuurlijk terecht bij onze Zonne-experts van de ledenservice.

Contact