In vijf stappen naar zonne-energie

U overweegt zonnepanelen? Om het zo helder mogelijk voor u te maken, leggen we in vijf stappen uit hoe u naar zonne-energie overstapt. 

1. Bereken hoeveel uw dak waard is

De eerste stap in uw oriëntatie is uitzoeken of uw dak in aanmerking komt voor zonnepanelen en wat u ermee bespaart. Dat kan heel eenvoudig en snel via onze Dakcheck. U ontvangt dan een prijsindicatie.

2. Vraag een offerte aan

Is uw dak geschikt en bent u alleen maar enthousiaster geworden over zonnepanelen? Dan kunt u na de Dakcheck direct een offerte aanvragen voor de Collectieve Inkoop Zonnepanelen. Dan weet u een paar dingen zeker: u werkt met de beste leveranciers, krijgt de beste zonnepanelen in de markt en kunt vertrouwen op begeleiding en toezicht van een onafhankelijke partij.

3. Maak een weloverwogen keuze

Zonnepanelen schaft u niet eventjes op een zonnige namiddag aan. U wilt er zeker van zijn dat u kiest voor een betrouwbare leverancier, die zonnepanelen van de beste kwaliteit zonder teveel gedoe op uw dak legt. Kies daarom voor de Collectieve Inkoop Zonnepanelen. Net zoals de 13.000 Zonne-experts die u voorgingen. 

4. De installatie van uw zonnepanelen

Het is zover, de zonnepanelen worden geplaatst! Voor de installatie werken onze leveranciers met de beste materialen en volgens de juiste veiligheidsvoorschriften. Zelf kunt u ook al de nodige voorbereidingen treffen. 

5. De zonnepanelen zijn geplaatst. En nu?

Ook na de installatie kunt u op ons rekenen. Zo controleert een onafhankelijke expert uw installatie na oplevering. Ook leggen wij u uit hoe u zelf checkt of uw zonnepanelen werken en hoe u energie terug levert aan het elektriciteitsnet. Daarnaast krijgt u 10 jaar product- en 25 jaar vermogensgarantie, én een handige tool voor het terugvragen van btw En wilt u toch nog iets weten, dan kunt u natuurlijk terecht bij onze Zonne-experts van de ledenservice.