Daarom Vereniging Eigen Huis

Niemand heeft meer ervaring met zonne-energie dan de Zonne-experts van Vereniging Eigen Huis. Want onder onze leden zitten inmiddels meer dan 13.000 panelenbezitters. Samen met onze Vereniging Eigen Huis-experts staan ze klaar om u te helpen met advies, aankoop en installatie. Zo maken we zonne-energie samen écht helder.

Onafhankelijke belangenbehartiger

Bij Vereniging Eigen Huis vinden we dat iedereen recht heeft op betaalbare en groene energie. Op een transparante en eerlijke manier. 

Vier jaar geleden zijn wij de Collectieve Inkoop Zonnepanelen gestart op verzoek van onze leden. Sindsdien hebben we al meer dan 150.000 zonnepanelen geïnstalleerd. Inmiddels hebben we ruim 13.000 Zonne-experts onder onze leden, die u samen met de Vereniging Eigen Huis-experts graag voorzien van transparant en eerlijk advies. Ook werken we als enige organisatie op het gebied van zonne-energie in Nederland samen met de consumentenbond.

Laat u niets wijsmaken

We zien de laatste jaren steeds meer zonnepanelen verschijnen op de daken. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Maar dit zorgt ook voor een groeiend aanbod van verschillende leveranciers, die u allemaal iets anders beloven. Niet echt helder dus.

Naast onafhankelijk advies, stelt Vereniging Eigen Huis zeer hoge eisen aan haar leveranciers. Zo kunt u ze met een gerust hart uw dak op laten gaan.

Met de Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis bent u zeker van:

  • Expertise van 13.000 Zonne-experts
  • Controle door een onafhankelijke partij
  • Strenge eisen aan leveranciers m.b.t. veiligheid en vakkundigheid
  • A-kwaliteit zonnepanelen tegen een scherpe prijs
  • Lagere energierekening met groene stroom
  • 100% begeleiding tijdens het hele traject (incl. 10 jaar garantie)

Overweegt u ook zonnepanelen? Doe de Dakcheck en ontdek direct of u de zon ook in uw voordeel kunt laten schijnen.

Samenwerking Consumentenbond

Ook de Consumentenbond vertrouwt op onze kennis en ervaring. Daarbij stellen wij hoge eisen aan de leveranciers en de materialen.

Lees meer