Ook de Consumentenbond kiest voor Collectieve Inkoop Zonnepanelen

De Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis vinden het belangrijk dat hun achterban toegang heeft tot betaalbare en duurzame energie. Daarom zijn wij een samenwerking gestart, en kan nu heel Nederland profiteren van een collectief voordeel ten aanzien van zonne-energie. De Consumentenbond vertrouwt daarbij op onze kennis en ervaring met betrekking tot het organiseren van een Collectieve Inkoop van Zonnepanelen. De Eigen Huis-experts begeleiden u graag in het proces naar zonne-energie: van oriëntatie tot aanschaf en installatie.

Kwaliteit en veiligheid staan voorop

Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond stellen hoge eisen aan de leveranciers en de materialen. Deelnemende producenten van zonnepanelen én bijbehorende omvormers uit het collectief zijn daarom vooraf scherp gecontroleerd. Ook hebben we een check gedaan op maatschappelijk verantwoord ondernemen. De installateurs voldoen aan onze strenge eisen en zijn uiteraard gecertificeerd. Ook worden alle geïnstalleerde systemen na oplevering gecontroleerd door een onafhankelijke partij. 

Door deze samenwerking profiteert heel Nederland van dezelfde scherpe prijs, kwaliteit, garanties en voorwaarden. 

Consumentenbond

Overweegt u ook zonnepanelen?

Doe de Dakcheck of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de Collectieve Inkoop Zonnepanelen. Of kom naar een van onze informatiebijeenkomsten. En ontdek of u de zon ook in uw voordeel kunt laten schijnen. 

Doe de Dakcheck

Bereken vrijblijvend hoeveel energie en geld u kunt besparen met zonnepanelen. U heeft direct een overzicht van de opbrengsten en de kosten. En u kunt gelijk een offerte opvragen bij een door ons geselecteerde leverancier.

Bereken hoeveel u kunt besparen