Eigen Huis Experts

De experts van Vereniging Eigen Huis vertellen graag over zonne-energie. Ze delen tips en tricks en leggen u stap voor stap uit wat er bij de aanschaf van zonnepanelen komt kijken. Zo maken zij zonne-energie echt helder.

Opbrengst zonnepanelen in 2016

In 2016 kenden we een prima zomer, voor Nederlandse begrippen. Maar was de hoge temperaturen ook goed voor een recordopbrengst van onze zonnepanelen?

Zonnepanelen en btw-aangifte

Ben je als eigenaar van zonnepanelen nu wel of geen btw-ondernemer? Fiscaal expert Bobby Raghoenath legt het u uit. 

Zonnepanelen kopen of wachten

Is het slim om nu zonnepanelen te kopen? Zonne-expert Theo Elfrink krijgt deze vraag regelmatig van twijfelende mensen. Zijn antwoord is heel duidelijk. 

Hoe goed zijn uw zonnepanelen?

Hoe wordt de kwaliteit van zonnepanelen eigenlijk onderzocht? Peter van der Wilt (Consumentenbond) legt het uit en vertelt waarom ze voor deze opzet hebben gekozen. 

Trends en ontwikkelingen

Zonne-expert Erik Bijl bezocht de grootste Europese beurs op het gebied van zonne-energie. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? En welke trends vielen hem op?

Zonne-expert: hoe is dat eigenlijk?

Wat houdt dat eigenlijk in, zonne-expert zijn bij Vereniging Eigen Huis? Mick de Jong vertelt enthousiast over zijn werk en welke uitdagingen hij tegenkomt. 

De collectieve inkoop uitgelegd

Hoe gaat de Collectieve Inkoop Zonnepanelen eigenlijk in zijn werk? In deze animatie van zonne-expert Theo legt hij u duidelijk uit wat er allemaal bij komt kijken.