
Met de Collectieve Inkoop Zonnepanelen koop je goede zonnepanelen voor een scherpe prijs. Goed nieuws! De leveranciers hebben nog een beperkt aantal plekken over daarom is de actie verlengd t/m 30 april. Na inschrijving ontvang je een persoonlijk aanbod in je mailbox.
Iedereen heeft recht op betaalbare en duurzame energie, vinden wij. Daarom organiseren we de Collectieve Inkoop Zonnepanelen: hoe meer deelnemers, hoe scherper de prijs van het zonnepanelensysteem. En met de groene stroom die je opwekt, verdien je de investering vanzelf terug. Goed voor het milieu en je portemonnee.
De veiling is inmiddels geweest en omdat veel mensen mee deden kunnen we je een korting van 21% (t.o.v. de marktprijs) aanbieden op een compleet pakket. De leverancier hebben nog een aantal plekken over, daarom hebben we de actie verlengd t/m 30 april.
De leverancier van zonnepanelen met de scherpste prijs voor een compleet zonnepanelensysteem wint de veiling. Inmiddels is de veiling geweest en kunnen we je maar liefst 21% korting (t.o.v. de marktprijs) aanbieden.
Gecertificeerde installateurs installeren het zonnepanelensysteem. Na installatie wek je direct groene stroom op. Zo verdien je de aanschaf van je zonnepanelen vanzelf terug.
Ondanks de lockdown werken de installateurs gewoon door. Zij volgen strikt het protocol 'Samen Veilig Doorwerken' dat is afgestemd met de overheid.
Je energieleverancier berekent jaarlijks hoeveel stroom je hebt verbruikt en hoeveel stroom je zonnepanelen hebben opgewekt. Dit wordt tegen elkaar weggestreept. Het tegen elkaar wegstrepen heet salderen en is geldig tot 2023.
Je energieleverancier berekent jaarlijks hoeveel stroom je hebt verbruikt en hoeveel stroom je zonnepanelen hebben opgewekt. Dit wordt tegen elkaar weggestreept. Het tegen elkaar wegstrepen heet salderen. Hierdoor ontvang je dezelfde prijs (inclusief energiebelasting, opslag duurzame energie en transportkosten) voor de teruggeleverde energie als die je betaalt voor de energie die je op een ander tijdstip van de energieleverancier afneemt.
Voormalig minister Wiebes heeft een wetsvoorstel ingediend om de huidige salderingsregeling aan te passen. Hierin blijft het belastingvoordeel van de salderingsregeling tot 1 januari 2023 bestaan. Daarna wordt het belastingvoordeel jaarlijks afgebouwd. Of dit wetsvoorstel wordt aangenomen, is nog niet zeker. De behandeling van dit wetsvoorstel wordt namelijk aan het volgende kabinet overgelaten. Lees hier meer >
Aanmelden bij Netbeheerder
Wil je salderen, dan moet je dit melden bij je netbeheerder via www.energieleveren.nl. De netbeheerder kijkt of je elektriciteitsmeter geschikt is voor salderen en zorgt eventueel voor vervanging. Dit is kosteloos. De netbeheerder regelt met jouw energieleverancier de verwerking in de afrekening.
Ja, dat is mogelijk. Bij inschrijving geef je één dakdeel op. Kies hierbij het dakdeel waarop je het meeste rendement verwacht en dat dus het meest naar het zuiden gericht is. Kies bij twijfel het dakdeel met de grootste oppervlakte.