Panelleden aan het woord

Ze hebben een andere mening dan 'de rest', vinden ze. Of ze vinden het gewoon prettig om hun stem te laten horen. Hoe dan ook, wij zijn blij met onze deelnemers aan EigenHuisPanel.

Dankzij hen kunnen we onze dienstverlening steeds weer verbeteren. Lees waarom deze Panelleden meedoen en sluit je aan bij EigenHuisPanel!

Erik Mentink (55)

Panellid van het eerste uur

“Ik wilde mijn stem laten horen. Dat was in eerste instantie voor mij een reden om lid te worden van Vereniging Eigen Huis, en later ook om mee te doen aan EigenHuisPanel. Wat ik prettig vind is dat ik zelf kan bepalen of ik wil meewerken aan de enquête. Ik vul hem thuis in en het kost niet veel tijd. Het lijkt me leuk om ook eens persoonlijk met panelleden te discussiëren, misschien komt dat nog eens.”

Ook je stem laten horen? Geef je dan op voor EigenHuisPanel!

Diederick van Gelder (46)

Panellid sinds zomer 2010

“Ik merkte dat sommige uitingen van de vereniging niet altijd overeenkwamen met hoe ik over bepaalde zaken dacht. Om wat gewicht in de schaal te leggen heb ik me opgegeven voor het Panel. Op deze manier hoopte ik dat de uitslagen wat representatiever voor het ledenbestand zouden worden. Ik denk ook dat Vereniging Eigen Huis op deze manier haar dienstverlening kan toespitsen op de wensen van de leden. En dat is waar het toch om draait. Omdat ik zeeman ben kan ik niet altijd meedoen en de rapportages lees ik niet. Maar dat hoeft ook niet vind ik.”

Jouw mening telt! Geef je op voor EigenHuisPanel

Maartje Möller-Peters (36)

Panellid sinds 2009

“Omdat ik de illusie heb dat ik anders denk dan de meeste mensen, wilde ik de boel als het ware een beetje rechttrekken. Daarom heb ik niet lang getwijfeld toen ik de oproep van EigenHuisPanel in een nieuwsbrief zag staan. Voor mij is Vereniging Eigen Huis een onafhankelijk instituut dat er voor de leden is. Dan is het niet meer dan logisch dat jullie naar je leden luisteren. De rapportage achteraf neem ik altijd globaal door. Daarbij zoek ik vaak naar uitschieters, het blijft leuk om te zien wat de meeste mensen van iets vinden.”

We willen weten wat jij vindt. Geef je daarom op voor EigenHuisPanel!

Marc Dirix (33)

Sinds één jaar panellid

“Wat me opvalt aan de vragen die ik ontvang, is dat ze goed zijn opgesteld. Aan de vraagstelling kan ik niet zien wat Vereniging Eigen Huis van me verwacht en op die manier kan ik echt aangeven hoe ik over zaken denk. Aan het einde van iedere enquête kan ik feedback geven op de vragenlijst zelf. Dus de onderzoekers zelf staan open voor kritiek. Ik heb ook echt het idee dat er wat met mijn mening wordt gedaan. Dus ik doe het niet voor niets. Dat is ook wel fijn natuurlijk.”

Ook meewerken aan ons onderzoek? Geef je dan op voor EigenHuisPanel!

Sandra van Bentum (46)

Twee jaar panellid

“Ik vind dat je pas mag klagen als je bereid bent om mee te denken over oplossingen. Daarom heb ik me opgegeven voor EigenHuisPanel. Als ik een enquête ontvang, vul ik hem altijd in. Daarom zit ik toch in het Panel? Daarbij kost het weinig tijd en krijg ik altijd een terugkoppeling wat de vereniging met onze antwoorden doet. En als onze suggesties niet worden opgepakt, legt Vereniging Eigen Huis netjes uit waarom dan niet. In de praktijk merk ik dat er naar ons wordt geluisterd. Het magazine bijvoorbeeld, heeft ons idee om meer met verbouwen te doen, opgepikt!”

Heb je ook ideeën voor Vereniging Eigen Huis? Doe dan mee aan EigenHuisPanel!