hero-landingspage-page-1903x320@2x

Je huis, daar doe je toch alles voor?

Daarom ben je lid

Je huis is een waardevol bezit. Het is meer dan alleen steen, het is de plek waar je jezelf kunt zijn en baas bent over je doen en laten.

‘Ik sta voor mijn huis’ is het thema van onze communicatiecampagnes en gaat over prettig wonen in je eigen huis, maar ook over de soms moeilijke en ingewikkelde dingen die erbij komen kijken. Je bent blij met je huis en je voelt je er verantwoordelijk voor.

Gelukkig sta je niet alleen. Vereniging Eigen Huis komt op voor jou en alle andere 800.000 leden. Of het nou gaat over kopen, verkopen, verbouwen, onderhouden, verduurzamen, juridische steun, hypotheken of 1 van de vele andere onderwerpen: je kunt bij ons terecht.

Bekijk onze TV commercial

Alles in jouw belang

Omdat onze vereniging zoveel leden heeft, 800.000, zijn we een sterk collectief. Zo kunnen we goed lobbyen en onderhandelen met marktpartijen in Nederland. Een goed voorbeeld is de Collectieve Inkoop Zonnepanelen; wij selecteren betrouwbare leveranciers en onderhandelen de beste voorwaarden. In jouw belang.

Zo kun je op een makkelijke manier je huis verduurzamen. Wij doen al het uitzoekwerk en jij krijgt de beste voorwaarden.

Bekijk onze TV commercial van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen

Behind the scenes

Een televisie commercial voor huiseigenaren en dóór huiseigenaren. Geen figuranten of modellen, maar échte mensen. Voor hun eigen deur. In hun eigen straat.

Bekijk hieronder een greep uit de behind the scene foto’s tijdens de opnamedagen.

Impressie van de filmdag