Hoe beoordeel jij het contact met jouw geldverstrekker? En heb je het idee dat je geldverstrekker er alles aan doet om woningbehoud mogelijk te maken?

Deel jouw ervaring met ons via dit formulier.

Waarom?
Omdat we meer informatie willen verkrijgen over de oplossingen die geldverstrekkers in deze lastige tijden bieden. Wij zijn bijvoorbeeld benieuwd in hoeverre geldverstrekkers te hulp schieten bij betalingsproblemen. Het is belangrijk dat de geldverstrekker hier serieus mee omgaat en helpt bij het vinden van structurele oplossingen, met woningbehoud als uitgangspunt. Met jouw hulp kunnen we deze informatie gaan monitoren en krijgen we meer inzicht in hoe het contact tussen de geldverstrekker en de klant loopt. Ook gaan wij geldverstrekkers erop aan spreken als blijkt dat dit proces niet goed verloopt.

Hoe je ons kunt helpen?

Door dit formulier in te vullen. Het duurt ongeveer vijf minuten om de zes vragen te beantwoorden.


Wat kun je zelf alvast doen?

Als je verwacht in financiële problemen te komen, is het verstandig om alvast een aantal zaken in kaart te brengen. De geldverstrekker kan dan zo goed mogelijk je situatie beoordelen en een passende oplossing bieden. Lees hier meer over betalingsproblemen in coronatijd. 

Op zoek naar meer informatie over corona?

Heb je meer vragen omtrent het onderwerp corona, bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Benieuwd naar meer corona nieuws? Lees het hier.

Betalingsproblemen