VvEContact
BackDiensten

Collectieve Inkoop Energie

De situatie op de energiemarkt is nog steeds erg onzeker. Daarom kunnen we niet met zekerheid zeggen wanneer we weer een veiling kunnen organiseren. Schrijf je alvast in, we geven je een seintje als er weer contracten beschikbaar zijn.

Schrijf je nu in
man bedient gasfornuis met fluitketel erop

Waarom de Collectieve Inkoop Energie?

Wij willen de woonlasten voor huiseigenaren betaalbaar houden en vinden dat iedereen recht heeft op scherpe tarieven voor gas en groene stroom. Daarom organiseert Vereniging Eigen Huis sinds 2009 de Collectieve Inkoop Energie samen met haar partner iChoosr, specialist in groepsaankopen.

Energiemarkt nog steeds onzeker

Helaas is de situatie op de energiemarkt nog steeds erg onzeker. Daarom kunnen we niet met zekerheid zeggen wanneer we weer een veiling kunnen organiseren. Zodra de markt het toelaat, gaan we kleinere veilingen organiseren die sneller achter elkaar plaatsvinden met een gelimiteerd aantal contracten. 

Je kunt je gewoon inschrijven voor het collectief. Na je inschrijving sluit je aan in de rij van inschrijvers. Vanwege de kleinere veilingen met een beperkt aantal contracten kan het zijn dat niet iedere inschrijver elk aanbod te zien krijgt. We sturen het aanbod in een chronologische volgorde naar de inschrijvers. We geven je een seintje als er weer contracten beschikbaar zijn. 

Schrijf je nu in
vrouw leest boek op stoel

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de Collectieve Inkoop Energie?

1. Schrijf je in

Alle huishoudens in Nederland kunnen zich gratis en vrijblijvend online inschrijven.

2. Veiling

Wij organiseren een veiling voor energieleveranciers die aan onze kwaliteitseisen voldoen. Het beste bod wint.

3. Persoonlijk aanbod

Je ontvangt een persoonlijk aanbod voor gas en groene stroom. Je beslist zelf of je dit aanbod accepteert. Iedereen kan meedoen, ook als je huidige energiecontract nog niet is afgelopen.

4. Overstappen

Als je het aanbod accepteert, ontvang je een bevestiging waarna de bedenktijd van 14 dagen ingaat. Je nieuwe energieleverancier zegt je huidige contract op, de overstap wordt dus volledig voor je geregeld.

Ook interessant

Meer informatie

Zo werkt hetVeelgestelde vragen

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve inkoop zonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
VEH
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube